fredag 22. juli 2011

Forferdelig fredag

En rystende dag, uvirkelig og ufattelig. Jeg tenker på alle som har mistet venner, kolleger, familiemedlemmer. Som ikke vet om deres kjære er i live. Denne dagen vil brenne seg inn i hukommelsen for alltid. Jeg er stolt av jens stoltenberg som så tydelig sier at svaret på denne meningsløse volden er mer demokrati og humanitet. Godt å se engasjementet, samholdet og solidariteten på tv og i sosiale medier. Fortsett slik!

6 kommentarer:

 1. Og hvor blir det av denne såkalte åpenheten og hvor blir det av demokratiet i Norge når to micropartier som SV og SP har stormannsgalskap og tror de kan sette dagsorden i Norsk politikk.Vel i 2013 blir vi kvitt hele den rødgrønne gjengen med giverglede så det monner til seg selv og sine venner.

  SvarSlett
 2. Ser du har en masse forskjellige temaer,ikke overraskende er det ingenting om eldreomsorg

  SvarSlett
 3. Hei!
  Lørdag 12.05.12 spilte jeg i orkesteret under tre humanistiske konfirmasjonsseremonier i Oslo Rådhus. Jeg likte veldig godt talen du holdt til konfirmantene under en av seremoniene. I tillegg til å være interessant, velformulert og vedkommende, inneholdt den også flere smarte elementer av humor.
  Jeg skal konfirmeres selv om noen få uker, og jeg har blitt bedt om å holde en takketale under seremonien. Grunnen til at jeg tar kontakt, er at jeg lurer på om det er mulig å få tilsendt en kopi av talen du holdt, for å få inspirasjon til min egen tale.
  På forhånd takk for at du tar deg bryet med å svare meg på min henvendelse!

  Med vennlig hilsen
  Mathilde Dreier Johnsen

  SvarSlett
 4. Ja vel, Inga. Skal du ikke fortsette å skrive mer her på denne bloggen?

  SvarSlett
 5. Sitat:

  "Det er en reell fare for at det utvikles parallelle samfunn i Oslo."

  Var det ikke det ABB sa?

  SvarSlett