onsdag 17. juni 2009

Bloggpausen over, la oss snakke om rasisme

Jeg har hatt behov for et pusterom, og vil gjerne takke for at dere har vært tålmodige. Takk også for all støtten som har kommet fra dere etter at Andreas døde. Det har vært en fæl tid, og det gjør det selvsagt ikke bedre at noen mennesker oppfører seg fullstendig skruppelløst. Egentlig syns jeg mest synd på dem, for de kan ikke ha det særlig godt med seg sjøl. Etter åtte år på Stortinget takler jeg dette, men det kan ramme andre som er mindre hardhuda eller mindre vant til å få sånt i fleisen. Det bør de av dere som måtte føle dere truffet, tenke litt over. Det er ikke all oppførsel som er ok. Noen ganger kreves det litt ekstra anstendighet og hensynsfullhet.

Når det er sagt: Jeg vil gjerne invitere til at dere sier deres mening nettopp om rasisme og hvor grensene skal gå. Jeg har latt noen av de drøye innleggene stå på sida mi, mens vi har sletta noen av de verste. Personlig syns jeg det er viktig å få fram hvilke holdninger enkelte mennesker har, og kan finne på å spre om seg - til og med når mennesker er i dyp sorg. Det er viktig å vise dem fram, fordi folk da blir nødt til å ta stilling. Jeg tror ikke samfunnet blir bedre av å feie ytterliggående meninger under teppet. Få dem fram - og ta avstand!

I dag har jeg besøkt min gamle skole, Greveskogen vgs i Tønsberg. Det var stor stas! Jeg åpna miljødagen deres - de skal bli Miljøfyrtårn - og snakka med lærere, tillitsvalgte og elevrådsrepresentanter etterpå. Elevrådet var ute etter råd om noe helt annet. De skal ha rasisme som hovedsak fra høsten, og lurte derfor på hvordan de skal forholde seg til at Norgespatriotene (rasistisk, nynazistisk organisasjon) ønsker å delta i skolevalget. Vi er nemlig så "heldige" i Vestfold at disse gutta (er stort sett det) stiller liste i fylket vårt. Jeg syns dette er vanskelig, ikke minst fordi noen av elevene kan bli ekstremt såra av budskapet de har. Likevel endte jeg med å gi følgende råd, samtidig som jeg ba dem om å tenke seg godt om:
Jeg syns ikke de bør få delta i den vanlige skoledebatten. Ikke fordi de ikke bør få ytre seg, men fordi hele debatten kommer til å handle om dem. Dermed vil ikke elever som skal stemme få kunnskap om de andre partiene. Samtidig mener jeg at ekstreme meninger bør få komme fram - og møtes av protester og motargumenter. Det hadde stor effekt da rasisten Arne Myrdahl i sin tid ble møtt av tusenvis av mennesker som i stille protest snudde ryggen til.
Hvorfor ikke akseptere at Norgespatriotene kommer - men altså ikke i selve skoledebatten - og mobilisere for fullt for å vise at elever ved skolen ikke finner seg i den dritten de sprer? At elevene ved skolen slår ring om hverandre og i praksis viser at de nekter å akseptere rasisme og spredning av hat?

Hva syns du?

31 kommentarer:

 1. Helt greit at du har dine meninger Inga Marte Thorkildsen. Men må jo innrømme at det er svært merkverdig at en stortingspolitiker går ut og oppfordrer til å kneble ytrringsfriheten i Norge.

  Ytringsfriheten handler nettopp om det å respektere ulike meninger selv om man ikke selv er enig i alle ytringene. Hva slags samfunn ønsker du deg Inga Marte Thorkildsen, et styrt diktatur?

  PS! Virker også svært uprofresjonelt at du urettmessig stempler NorgesPatriotene som nynazister. Vil i den anledning vise til eb artikkel publisert av den tidligere stortingspolitikeren Jan Simonsen hvor det fremkommer at undertegnede langtfra har noe men nynazisme å gjøre:
  http://www.frie-ytringer.com/?p=7475

  SvarSlett
 2. Norgespatriotene er en gjeng tullinger. Ingen tvil om det. Men når skal venstresiden forstå at dere bare skaper martyrer når dere forbyr ytringer?

  Disse menneskene vil bare ha oppmerksomhet, og når IMT tar til orde for å nekte dem deres demokratiske rettigheter, så får de nettopp det. Veldig, veldig korttenkt.

  La dem heller stille til debatt, og spør dem deretter ut om hva de mener om skattenivået, landbrukssubsidier, relasjoner med Taiwan, bibliotekpolitikk og så videre. Svaret vil sannsynligvis være "øh, det har vi ikke tenkt på".

  SvarSlett
 3. Flått at du kom tilbake med full energi, og avsluttet stilheten etter en sørge periode med en kjempe viktig tema nettåpp rasisme. Jeg skjønner at det partiet plager mange, men det som måtte bekjempes, og avsløres er den type rasisme som ikke tørr å stå frem, som pågår i mange offentlige instanser, dette er mere farlig enn det som det partiet står for etter min mening. Alle fordommer på bakgrunn av hudfarge må bekjempes.

  SvarSlett
 4. Greveskogen-elev18. juni 2009 kl. 13:43

  Jeg går selv på Greveskogen, og støtter elevrådets innstilling om vurdere utestengelse av NorgesPatriotene i skolevalget. Ytringsfriheten er viktig i et demokratisk samfunn, men her må vi se på forholdene. Greveskogen er en stor skole, med et stort mangfold av elever. Vi har mange elever med ikke-vestlige røtter
  Fra høsten av skal skole ha to innføringsklasser med elever, som skal lære norsk godt nok til å begynne på videregående. Elevrådet la fram at de vil satse på arbeid mot rasisme, mot fremmedfrykt og at mangfoldet i seg selv er en verdi. Hva vil skje ved å invitere dere, partiformann Heian, som har et partiprogram som er klart: Å sende hjem elever og foreldrene til elevene som Greveskogen ønsker å satse på. Mer fremmedfrykt. Det kan dere gjerne kjempe for, i ytringsfrihetens navn. Men vi skal kjempe imot.

  SvarSlett
 5. Glad du er tilbake, Inga Marte!

  Hvis ytringer av NorgesPatriotene er ytringsfrihet, så har Inga Marte samme rett på å mene at de ikke burde få tale, med støtte i nettopp ytringsfriheten.

  Uansett, det vi burde være redd for i dette landet er at nordmenn med fremmedfrykt får makten.

  PS: Håper vi sees på skolevalget på Greveskogen til høsten, Inga Marte!

  SvarSlett
 6. Til greveskogen-elev:
  I et demokratisk samfunn bør alle ytringer komme frem, ikke bare de man synes er politisk korrekt. NorgesPatriotene og jeg lider overhodet ikke av fremmedfrykt, selv har jeg flere i min omgangskrets som er av utenlandsk opprinnelse. Vårt budskap handler ikke om hat til andre, men om kjærlighet til eget land og folk.

  Å kneble andres ytringer har ingenting med ytringsfrihet å gjøre, tvert imot. Ytringer man ikke liker bør man istedet debattere mot. Dersom våre ytringer er så grufulle, da burde det jo være en enkel match og face dette i en debatt, eller hva? Et gammelt ordtak sier jo at "få trollet ut i lyset, så sprekker det". Hvorfor så redd for å møte NorgesPatriotene i en debatt?

  Til anonym:
  Støtter du et demokrati eller et diktatur? Dersom partier med fremmedfrykt får makten i et demokratisk valg, er jo vitterlig dette et resultat av hva folket vil. Dersom du da vil motarbeide dette innrømmer du at du ikke støtter demokratiet dersom det går en annen vei enn det du selv ønsker. Ergo støtter du i stedet et styrt diktatur.

  PS! Vil understreke at NP ikke har fremmedfrykt, brukte fremmedfrykt kun som eksempel da du selv dro frem dette.

  SvarSlett
 7. Hei

  For en fin blogg du hadde :)

  Men bare noen spørsmål Inga...

  Hvorfor gir du rasismehets mer oppmerksomhet enn annen hets? Hets kan stikke like dypt som all annen hets.

  Du kan jo ikke akkurat måle lidelsen på innvandrer som har blitt utsatt for rasisme, kontra en sosial taper som ingen liker. Det kan da umulig være verre for en innvandrer å bli kalt "jævla sotrør" enn det er for den sosiale taperen som aldri blir invitert med på noe etter skoletid, på fest, blir baksnakket etc.

  Hets kommer i mange former, men har i all hovedsak bare et mål; nemlig å ramme offeret psykisk.

  Det du og andre sosialister dermed gjør, er å gi ofrene for rasisme tilnærmet monopol på oppmerksomhet, framfor andre som har blitt utsatt for hets.

  Og problemet stopper ikke her. Fordi siden pressen (med sosialister kommenterende på sidelinjen) setter igang et vanvittig sirkus hver gang en innvandrere (uansett generasjon) hevder å ha blitt utsatt for rasisme, så åpner dette gylne muligheter for uærlige mennesker å hevde at de nettopp har blitt utsatt for rasisme.

  En annen ting er at det ikke akkurat er pinlig å hevde at man har blitt utsatt for rasisme. Å offentlig si: "Jeg er utlending og noen kalte meg for neger", er langt lettere enn å gå offentlig ut å si: "Jeg er en sosial taper, med ingen venner og blir mobbet nesten daglig".

  Det er kanskje fristende for deg å ta en god gammeldags "Hitling", og skrive "se hva som skjedde rett før og under krigen. Dette kan skje igjen, hvis rasismen øker" osv.
  Vel, det er lite sannsynlig men sikkert ikke umulig. Problemet er bare at rasisme i seg selv ikke er nok til å danne et totalitært regime som utfører folkemord. Rasisme er ikke engang en nødvendig komponent for slike regimer. Faktisk så har de aller fleste totalitære regimer utført folkmord, uten rasisme som noen kjernesak (selv om rasisme selvsagt foregikk, men da i liten skala). Og da tenker jeg særlig på kommunistiske stater som gamle Sovjet og Kina.

  Så om du har et annet argument enn "Hitler-argumentet" om hvorfor rasismehets fortjener mer oppmerksomhet, framfor annen type hets, så vil jeg mer enn gjerne høre/lese den.  Mvh Shabhas

  SvarSlett
 8. Anonym skreiv: "La dem heller stille til debatt, og spør dem deretter ut om hva de mener om skattenivået, landbrukssubsidier, relasjoner med Taiwan, bibliotekpolitikk og så videre."

  Dette var min tanke òg. Inviter dei for all del til debatt, og sørg for at debatten handlar om anna enn innvandring. Eg tviler på at Norgespatriotane kjem til å stå i sentrum for ein debatt som handlar om økonomi eller skulepolitikk. Då får me jo sjå om dei faktisk har ein politikk og ein arbeidsplan, eller om dei berre vil sko seg på framandfrykt. (Eg mistenkjer det siste, men det hadde jo vore artig å sjå).

  SvarSlett
 9. Sven Roger Krogh19. juni 2009 kl. 17:44

  Hei, vil bare si at jeg støtter øyvind Heian 100%. Merkelig at myndighetene bestandig regner raseblanding i naturen for en alvorlig skade sammtidig som de med overlegg raseblander sitt eget folk. Hvorfor synes myndighetene at det er så alvorlig når feks rømmt oppdrettslaks blander seg med villaks? Hvorfor synes myndighetene at det så alvorlig når fjellreven får sine gener utblandet med gener fra rømmt fjellrev? Hvorfor ble ulvehvalper avlivet fordi det var mistanke om at ulvehvalpene var hundekryssninger. HVORFOR ER MYNDIGHETENE SÅ NØYE MED Å HOLDE GENER I NATUREN RENE SAMMTIDIG SOM DE VANNER UT GENENE TIL DEN NORSKE BEFOLKNINGEN MED OVERLEGG? DET ER HELT KVALMT OG BESPYELIG AT MYNDIGHETER TYDELIGVIS VERDSETTER VILLAKS, FJELLREV OG ULV MER ENN SIN EGEN BEFOLKNING. GENNENE TIL DET NORDISKE FOLK ER MER VERDT ENN GENENE TIL VILLAKS, FJELLREV OG ULV.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har hørt at fjellrev spiser bæsj.

   Slett
 10. Hvorfor er det så forferdelig at du blir konfrontert med at det var en pakkistaner som drepte ham? Hvis innvandrere er mer kriminelle enn gjennomsnittlig befolkning i landet de innvandrer, er de ikke da en beleastning for det samfunnet de kommer til og bør kastes ut? Ser at f.eks sammtlige overfallsvoldteker, og 2 av 3 voldtekter generellt har "gjerrningsmann av utenlandsk opprinnelse" (som det så vakkert heter på politikker/dobbeltmoral språket). Dere politikkere sier til stadighet at det er "utfordringer" i forbindelse med innvandring, men at de tilfører samfunnet så mye bra/viktig bla bla bla. KAN DU VÆRE SÅ SNILL Å SI AKKURAT HVA ALLE DISSE FANTASTISKE TINGENE DE TILFØRER ER FOR NOE??? Det er over 10000 voldtekter i Norge i året, altså er det 100-tusener av norske jenter som har fått livet ødelagt av "fremmedkulturelle". Mange eldre tør ikke gå ut på gata i Oslo, redde for å bli ranet av....hvordan ville tillgangen på narkotika vært med en MYE strengere innvandrings/asylpolitikk?? Trygdemisbruk? Kom ikke å si at "ikke alle innvandrere er kriminelle". Det er selvfølgelig riktig, men SO WHAT?? Det er selvfølgelig ikke alle som er idioter, men Norge hadde vært et tryggere land å bo i uten asylmotak på hvert fuckings hjørne! Når jeg sier mine meninger så noen av palestinaskjerfklanen hører det blir jeg bestandig spurt om jeg noen gang har vært utsatt for noe av innvandrere. Og ja, før noen spør igjen: Jeg har selv opplevd uprovosert vold fra pakkiser (som jeg kaller dem pga utseendet, selv om jeg ikke vet opphav). Ble stoppet på gaten av en gjeng i Oslo som forlangte at jeg skulle kjøpe siggaretter til dem siden de ikke hadde penger. Ble slått og sparket da jeg ba dem skaffe penger selv. Måtte omskoleres pga hodeskader etter det.

  SvarSlett
 11. Hvis du vil engasjere deg mot rasisme må du få opp øynene.

  Nordmenn blir utsatt for vold, trusler, ran og voldtekt hver eneste dag av innvandrere, men hvis noen krummer et hår på en innvandrer er det en rasistisk handling.

  Mange norske jenter har blitt voldtatte fordi de er norske, ikke fordi de var på feil sted til feil tid.
  De velger sine ofre.

  Norgespatriotenes støtte øker proporsjonalt med innvandringen, og kriminaliteten som er en direkte følge av den. SV og andre partier tar penger fra oss skattebetalere, kaller oss grådige og kjøper kommunale leiligheter i gode nabolag som de dytter kriminelle inn i. På den måten ødelegger de gode oppvekstvilkår for norske barn.

  SV's farlige holdninger overfor ytringsfrihet og demokrati er en trussel mot Norge. Deres iver etter å være snille mot de slemme er det som gjør dem farlige.

  SvarSlett
 12. Svend Poger Krogh mangler elementære kunnskaper i biologi, særlig gjelder dette genetikk.
  Barn som er et resultat av blanding av mennesker som er lite i slekt (f. eks. etnisk norsk og pakistaner) er litt klokere, vesentlig friskere og mye skjønnere enn foreldrene. Denne genetiske framgangenn er størst i førstegenerasjonen, men likevel påviselig i generasjonene etterpå. Dette skyldes at det genetiske mangfoldet (genetisk variasjon) blir større. I husdyravl har blandig av ulike raser betydd mye.
  Avl av husdyr fører til at viktige gener som er nødvendig for å klare seg i naturen blir borte. F. eks. er hundehjernen vesentlig redusert i forhold til hjernen hos ulven. Et annet eksempel er at villaksen har gener som er tilpasset en bestemt elv.
  Mennesker har i liten grad gener som er tilpasset en bestemt levemåte. (Unntak er f. eks at mørke mennesker tåler sola bedre enn lyse mennesker og at mennesker langt mot nord, inuitter, har liten overflate i forhold til volumet.) Det er kultur som gjør at vi kan mestre ulike utfordringer på kloden vår.
  Innvandring fører til at kulturer blandes og det er også bra. Den greske høykulturen er f. eks. et resultat av at folkeslag med ulik kultur ble blandet. Likeledes er rikdommen i det engelske språket et resultat av blanding av flere språktradisjoner. Her i Norge (særlig Bergen) har vi hatt gleden av innvandrere med nye ideer i flere hundreår.
  Det kan imidlertid være krevende å møte nye kulturer og det er derfor viktig med toleranse og kunnskaper. Mens det å blande gener umiddelbart fører til noe positivt, kan det hende at kulturblanding tar litt lengre tid før de store fordelene viser seg.
  Dersom man syns at møte med andre kulturer er vanskelig, kan jeg anbefale å få barn med en som er adoptert fra utlandet; da får man alle de genetiske fordelene uten å måtte anstrenge seg med kulturen.

  SvarSlett
 13. Sånn går det når dere skal ta inn all DRITEN til landet her.
  Håper at DU og de rød/grønne har fått deg(dere) en god lærepenge,
  Bare synd at det ikke var enda nærmere familie.
  DERE får akkurat som fortjent.
  Dere er noen LANDSSVIKERE.
  Når skal dere få opp øynene og få bort disse skylappene og se hva som skjer her i landet VÅRT.
  Ikke denne driten som etter noen år har tatt helt styringen i landet.
  Komm ikke å snakk on intergrering for det er noe dem driter i.
  Nei se å få UT alle disse krimminelle asylsøkere og innvandrere.
  NP tørr der andre tier.
  Lurer hvor lenge disse parasittene får holde på før det er noen som kaster ut denna driten.

  SvarSlett
 14. Sven Roger Krogh20. juni 2009 kl. 07:14

  Hei anonym, du lurer på hvor lenge disse parasittene får holde på før noen får kastet ut den dritten? Svaret er at disse parasittene får fortsette så lenge disse forræderpartiene styrer Norge. Disse landssvikerpolitikerne som sitter på Stortinget tenker mer på å hjelpe lakrisnissene som kommer hit enn å gjøre det beste for folket sitt. Til anonym som har skrivd nest siste innlegget vil jeg si at du er en forræder som oppfordrer befolkningen til å begå etnisk selvmord. Du ønsker tydeligvis at etniske nordmenn skal dø ut. Grunnen til at det finnes feks blonde personer idag er at befolkningen i Europa tidligere har vært skånet for rasefremmed innvasjon. Det at befolkningen blir raseblandet er det samme som den blir utryddet. Grunnen til at det feks finnes samer, eskimoer, indianere og andre slike folkegrupper er at de for det meste har vært så fornuftige å holdt seg til sin egen rase og ikke latt seg bli utryddet ved raseblanding. Til sist vil jeg si at disse asylsøkerne som kommer hit er overrepresentert i voldtekter, ran og mord. Rart at så mange av disse parasittene som kommer hit kan dra på ferie til det landet de er forfulgt i. Jeg oppfordrer alle personer i Vestfold til å stemme Norgespatriotene til høsten.

  SvarSlett
 15. Jeg støtter Norgespatriotene, men har dessverre ikke stemmerett i Vestfold. Uansett: Ingen partier med liste bør utestenges fra arrangementer. Heldigvis er det ikke mange stemmer som tapes på en videregående skole, og de er allerede hjernevasket av lærebøker og lærere.

  SvarSlett
 16. Norgesptriotenes leder,Øyvind Heian,prater om demokrati og ytrigsfrihet og han ikke skjønne at han blir kobblet til nazisme. Nuvel. Det er ike mange år sia Heian los seg døpe i den nazistiske sekta Vigrid og benkta holocaust... Heian har ogsåinntil nylig delt leilighet med Tore Tvedt. På acebook gruppa ti Norgespatrioene heter kaller administratorne seg Ian Stuart og Hess...Angåewnde ytringsfrihet og demokrati: Heian er dømt for dapstrusler mot jussministern Storberget og for å ha truet politiet da de kom for å hente han. At Heian er psykiatrsk pasient er ingen unnskyldning. Det blei åsså funnet mengder av barneporno på Heians PC(han blei ik dømt for dette da han åsto andre hadde tilgang til pcen hans..Tvedt kanskje?)...

  SvarSlett
 17. Trude E Berglund21. juni 2009 kl. 13:49

  Inga M T.. Jeg regner virkelig med at du sletter innlegg hvor folk beskylder Tvedt for å laste ned barneporno..

  Til deg Ulf....Hadde jeg vært deg, ville jeg smellt igjen kjeften min når det gjelder andre mennesker, du er jom mye verre enn de mennskene du ikke liker meningene til- Her beskylder du folk for å være psykiatrisk pasient, og en mann denne tråden ikke en gang handler om, for å laste ned barneporr..

  Hva er greia de egentlig?? Klarer du virkelig ikke å diskutere sak, men kun slenge dritt om andre mennesker? Har du så lite sakligheter å komme med, at personangrep er det eneste du klarer? Da bør du sette deg ned og tenke litt over hvordan du selv er, før du demoniserer andre..

  Til slutt. Du må slutte å sitte her og lyve. Tvedt og Heian har da aldri delt leilighet, og Tvedt er heller aldri beskyldt for barneporr. Skjerp deg. Skal du ta andre, bør du "ta" deg selv først.. Du oppfører deg som en komplett idiot, med løgner og beskyldninger..

  SvarSlett
 18. Inga Marte er den egentlige rasisten her. I sitt selvhat og hat til den hvite rase, bidrar hun til sin egen rases undergang. Hvem er rasisten her Inga Marte?

  SvarSlett
 19. Helt enig,det er virkelig ille at noen tror de er bedre enn andre bare på grunn av Farge,religion og sexualitet.

  Venja

  SvarSlett
 20. @Ulf

  Heian er ikke bra, men han er faktisk ikke så lett å argumentere mot, fordi han holder en saklig tone, tar opp reelle problemer og har dekning for det han sier offentlig.

  Ellers skulle jeg ønske at de som kommenterte her dempet seg litt. For det som innvandringen fører til er så ille at det kommer frem selv om tonen blir mer sivilisert.

  På den annen side kan det være et varsel til IMT om hva vi har i vente om problemene fortsetter å vokse. Mitt tips er at det kommer til å bli virkelig brutalt til slutt.

  SvarSlett
 21. Med brutalt tenker både på terror og gjenger, samt på angrep på moskeer, sigøynere og så videre, slik vi har sett i ulike deler av Europa allerede.

  SvarSlett
 22. Vær klar over Inga Marte , at den innvandringspolitikken som føres nå og som du støtter, vil føre til grusomme ting. Vi vil få et Jugoslavisk scenario med etnisk rensing og massemord. Da er det for seint å bable om "rasisme og integrering" for da er utviklingen kommet ut av kontroll og ekstremister på begge sider vil utfolde seg. Kanskje på tide å sette på bremsene før helvete bryter løs?

  SvarSlett
 23. Personer som Inga Marte Thorkildsen kommer til å stå for Norges fall.
  Hvorfor prøver du å gjøre Norge om til det min familie flyttet ifra, Inga Marte Thorkildsen?

  Jeg som er innvandrer ser ikke noe rasistisk i politikken til np, jeg ser en politikk som ønsker å ta vare på sine egne, noe som faktisk er veldig viktig hvis "sine egne" skal overleve. Men det ønsker vel ikke du? Men det er jo egentlig godt å vite at mine svarte gener kommer til å forsette mye lenger enn dine hvite gener, takke være deg selv.

  SvarSlett
 24. jilmavi : Du må følge litt bedre med før du skriver noe du såslipper du å drite deg ut.. Alle vet at det eneste norgespatriotene jobber for er overlevelsen av den hvite rasen i norge. Og de ønsker slike som meg ut av landet. Det står jo til og med på hjemmesidene de sine.
  Men jeg ser ikke noe galt i den politikken jeg, det er viktig å ta vare på sine egne og det er noe ap, sv, sp, rødt og den gjengen der absolutt IKKE gjør og det gjør de til noen quislinger.

  Quisling hjalp de som innvaderte Norge under andre verdenskrig, dagens regjering hjelper de som innvaderer Norge i dag.

  Jeg kom til Norge da jeg var veldig ung og husker enda åssen ting var da og mine foreldre var veldig glade for å komme til et fritt land som norge men nå starter Norge å minne mer og mer om Pakistan(ifølge mine foreldre) og det er ikke noe de syntes noe særlig om for de har ikke lyst til å flytte fra norge.

  Så for alles skyld, ikke stem på sv/ap/sp

  SvarSlett
 25. Du sier noe Innvandreren! Det tragikomiske i situasjonen er at innvandrere i stor grad forstår NP i mye større omfang enn mange nordmenn.

  Har selv diksutert temaet med en rekke innvandrere. Felles for flesteparten av disse er at de sier følgene: "Jeg forstår ikke hvordan dere nordmenn flest kan være så vanvittige naive og blåøyde. Fint å hjelpe mennesker i nød, men den måten dere gjør dette på nå, graver også deres egen grav".

  SvarSlett
 26. Svend Roger Krogh mangler, som jeg har nevnt før, kunnskaper i biologi. Hans historiske kunnskaper er også mangelfulle fordi han tydeligvis ikke vet at såkalte etniske nordmenn er en salig blanding av mange forskjellige folkeslag. Det siste kan han også finne ut ved å se på andre nordmenn.

  Så litt folkeopplysning: Grunnen til at menneskearten har utviklet seg svært mye i forhold til dyr er at folkeslag har blander seg i enkelte perioder og at det har vært mer innavl ellers.

  Samer skiller seg lite fra nordmenn fordi det har vært mye "raseblanding", men noen av dem har vært flinke til å ta vare på sin egen kultur.

  Språkbruken din tyder forøvrig på at du sliter med et kraftig mindreverdighetskompleks.

  SvarSlett
 27. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 28. Det irriterer meg at politiet beskytter landsforrædere.

  SvarSlett
 29. blaatt.net har sannheten om rasisme

  SvarSlett
 30. Hvorfor er det plent umulig å diskutere rasisme, innvandringspolitikk og diskriminering på en nogenlunde ANSTENDIG måte? UTEN å tillegge meningsmotstandere helt syke meninger og hensikter, uten å stemple både politikere og innflyttere som alt fra massemordere til quislinger og forrædere. Eller bruke ord som "svin", "parasitter" og "drit" om andre MENNESKER!?
  Eller hvorfor er "antirasister" tilsynelatende så livredde for "rasistenes" meninger? Så livredde at de/vi plutselig helt glemmer alt det fine de/vi ellers sier om ytringsfrihet...?
  Selv er jeg "antirasist", i den betydninga av ordet at jeg for det første anser MENNESKE-rasen for å være èn rase, og "rasisme" således som en umulighet blant mennesker! Dernest finner jeg forskjellsbehandling basert på menneskers forskjellige hudfarge eller øvrige utseende som totalt dustete... Ikke som rasisme, men som diskriminering! Derfor kaller JEG det som omtales som "rasisme" heller for "diskriminering pga. folks utseende".
  Nok om det. Og nå kommer noe anna som, merkelig nok, heller ikke tåles av så mange såkalte "antirasister" og "sosialister". OG igjen, jeg er faktisk begge deler! Og derfor er jeg også anti-nazist (ingen finner dèt unaturlig) og anti-ISLAMIST! For mener vi noe som helst med vår motstand mot den nazistiske ideologi, henger det ikke på greip at vi ikke også mobiliserer mot den ISLAMSKE ideologien! For den overgår nazismen på alle måter når det gjelder "herrefolks"-tenkning, institusjonalisert diskriminering, ønske om undertrykking eller utryddelse av "uønskede individer", totalt avvisning av basale menneskerettigheter, demokrati etc. (Og før dere setter dere til tastaturet, LES Koranen, LES Hadithene. OG les litt historie også...)
  Og så opplever vi det snodige, det totalt irrasjonelle, i at de som ellers står opp for demokrati, menneskerettigheter, mot diskriminering og undertrykking, de FORSVARER islam! Mens det er de ytterste, småbrune, sågar ny-nazistiske grupperingene, som tilsynelatende er de eneste som har sett ISLAMS sanne ansikt! Mulig det er slik at "på seg selv kjenner man andre", mend det er ikke forklaring god nok.
  "Gode antirasister" ville altså kneble ytringsfriheten ved å nekte de såkalte "Norgespatriotene" adgang til en skole. Men de samme "antirasistene" går i demo i Oslo MOT islam-kritikk - som de kaller "muslim-hets"!
  Jeg har INTET til overs for Heian og hans trabanter, men er "Norgespatriot-hets" noe å forsvare...?
  Vi MÅ forsvare ytringsfriheta - både friheta til å ytre det man er FOR og det man er I MOT! Retten til å hevde at "innvandring ødelegger vårt fedreland", og retten til å hevde at "Muhammed var pedofil, og islam er en ond, rasistisk og voldsforherligende ideologi"!
  Og denne debatten må også kunne føres UTEN at vi stempler våre meningsmotstandere som verken quislinger, forrædere - eller "razzister"...

  Vidar Haugen, Spydeberg

  SvarSlett