mandag 24. august 2009

Likelønn og eldreomsorg

I dag besøker jeg Trelleborg bo - og behandlingssenter, seinere på kvelden blir det debatt i regi av Sykepleierforbundet i Vestfold. Vi skal diskutere likelønn, bemanning, kompetanse, deltid, kvalitet osv. Jeg gleder meg til å utfordre Frp på hvordan de kan gå inn for å fjerne Likestillings - og diskrimineringsombudet, gjøre det lettere å ansette folk midlertidig og i små deltidsstillinger, avskaffe likestillingsloven og avvikle alt likestillingsarbeid i offentlig regi. Vi trenger motsatt politikk! Se innlegg om likelønn fra uka som gikk.

4 kommentarer:

 1. Så lenge "likestillingsindustrien" er forbeholdt ekstremfeminister, støtter jeg Frp fullt ut.

  Feminisme er en totalitær ideologi på lik linje med nazisme og kommunisme og hører i likhet med de to sistnevnte hjemme på historiens skraphaug. Feminister hører ikke hjemme i politikken, men i fengsel! Det er ikke uten grunn at det heter "Likestillings- og diskrimineringsombudet" og ikke "Likestillings - og antidiskrimineringsombudet" for å si det slik, og finnes det større paradokser i politikken enn at departementet som sitter med det øverste ansvaret for å sørge for jevn kjønnsbalanse i alle deler av samfunnet, har en kvinneandel på 80-85% og sannsynligvis en enda høyere feministandel? Det må i så fall være at "likestillingsindustrien" som helhet sannsynligvis har en kvinne- og feministandel på rundt 99%, dersom man regner med BLD, Likestillingsombudet, "kjønnsforskere"(sterkt feministiske kvasiforskere. I likhet med nazismen har selvsagt også feminismen sine egne kvasiforskere), Kvinneuniversitetet osv.

  Må for øvrig si at jeg finner det noe merkelig at norske kvinner skryter over at de er så selvstendige og sterke, når de må ha en egen lov, et eget departement, et eget ombud, alt i alt flere hundre årsverk og flere hundre millioner kroner i årlige tilskudd fra staten for å ikke bli slukt av "det usynlige patriarkiet".

  SvarSlett
 2. Og forresten når det gjelder den fulstendig idiotiske logikken bak "likelønn":

  Dersom man opprettet en 3-årig legeutdannelse for Doctor Doogie-aktige legespirer og disse etter hvert dannet en privat legepraksis, burde da disse hatt sykepleierlønn?

  SvarSlett
 3. En portugiser har hacket seg inn paa omtrent alle verdens satellitter. Han sender ut elektriske satellittstraaler som faar folk til aa oppfoere seg annerledes enn de ellers ville há gjort.

  I et debattforum ble foelgende skrevet den 9. sept. 2005:

  http://www.apfn.net/messageboard/09-09-05/discussion.cgi.60.html
  “The hacker can control decisions which is going to be made by the worlds leaders”  Cirka en uke senere, sendte satellitthackeren satellittstraaler inn i hjernen til George W. Bush, som lot Mossads terror den 11. sept. 2001 skje med vilje, og fikk ham til aa skrive et notat om at han maatte paa badet.

  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article566846.ece
  September 15, 2005

  “"I think I may need a bathroom break? Is this possible?" the note read.”

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1115556.ece
  15.09.05

  “En fotograf fra nyhetsbyrået Reuters tok et bilde av den amerikanske presidenten mens han skrev en lapp til sin utenriksminister, Condoleezza Rice.
  - Jeg tror jeg trenger en pause for å gå på toalettet. Kan det la seg gjøre...", står det på papirlappen som ble fotografert i FN-bygningen torsdag.”


  I samme leserinnlegget paa APFN stod det:

  http://www.apfn.net/messageboard/09-09-05/discussion.cgi.60.html
  “If the hacker wants, he can send signals that give people pains ”

  Cirka ni maaneder senere sendte satellitthackeren ut satellittsignaler som torturerte personer i Lisboa i Portugal. Man kan legge merke til at en forumadministrator (chucksheen) bekrefter aa há opplevd noe som han mener bóer offentliggjoeres.  http://s15.invisionfree.com/Loose_Change_Forum/index.php?s=31df96a1e3d040f13658962d35eb736b&showtopic=994&hl=

  “cansouth
  10th June 2006:

  The satellite hacker is right now torturing the citizens of Lisbon in Portugal.”

  “chucksheen”
  “I went to the emergency room for pain in my testicles and they told me it was might be my epiditymus. I went to a clinic and got checked and nothing.

  This needs to be made public, so there it is. I'm not joking BTW.”


  Disse torturerende satellittstraalene i Lisboa startet den 9. juni 2006, samme dag som fotball VM i Tyskland startet.

  Satellitthackeren sendte under fotball-VM inn satellittstraaler i hjernene til en del spillere slik at de konsentrerte seg bedre naar de proevde aa score maal. Derfor ble det saa mange fine maal under dette VM-et. Jeg regner med at Klassekampens tidligere redaktoer Jon Michelet kan bekrefte at det var mange veldig fine scoringer under dette fotball VM-et.

  Her er i hvertfall en web-logg som bekrefter det:

  http://f1nfootball.blogspot.com/2006/07/fwc-2006-best-world-cup-ever.html

  “SUNDAY, JULY 02, 2006
  FWC 2006: Best World Cup Ever?
  The quarterfinals are over, and as one looks back at the matches gone by, there is a certain excitement one feels, and many neutrals have already classified this as the best tournament in history.“


  “Think about it. Goals galore. The tournament averages nearly 3 goals a game. And with the Teamgeist causing keepers problems, that has led to some truly spectacular goals. There have been so many goals in this tournament capable of entering the tournament's all time Top 10 for sensational strikes that I have lost count.”  Satellittene er sendt opp og plassert i et stort verdensomspennende nettverk Det gaar ogsaa an aa sende ut doedelige satellittstraaler. Dersom den portugisske satellitthackeren oensker det, saa kan han antageligvis drepe hele verdens befolkning i lopet av 4-5 sekunder naar som helst.


  Hilsen
  Svein

  SvarSlett
 4. Etter det jeg vet er det tull å fremstille at kvinner får så mye mindre lønn enn menn. Mannlige sykepleiere tjener som kvinnlige sykepleiere. Det at det er flere menn i yrker som blir økonomisk verdsatt høyere enn gjennomsnittet kan neppe taes til inntekt for at det foregår kjønnsdiskriminering når det gjelder lønninger. I de tilfeller hvor utdanning og yrkeserfaring er sammenlignbare samt at det er snakk om lik stilling kan man klart hevde at systematisk kjønnsforskjell i lønninger er uttrykk fro diskriminering. Vi vet fremdeles lite om vektingen av diverse årsaker. Noen av årsakene er sågar forståelige. FOr eksempel at kvinner tar ut mer fødselspermisjon gir grunn til å tro at kvinner vil være mindre innbringende for arbeidsplassen og således bør lønnes lavere enn menn. Løsningen på dette er at menn får slippe til mer i hjemmet. Nå er det mange andre mekanismer i samfunnet som fører til diskriminering av menn. Det er derfor stor grunn til å tro at mye av lønnsforskjellene mellom kvinner og menn ville blitt visket ut om diskrimineringen av menn som omsorgspersoner ble fjernet. Inntil så er tilfelle så må vi bare innse at kvinner synes positiv diskriminering når det gjelder omsorgsspørsmål gir en større fordel enn ulempene med lavere lønn tilsier.

  SvarSlett