onsdag 26. august 2009

Still spørsmål!

I dag skal jeg i nettmøte på tb.no klokka 12.30. Du kan sende inn spørsmål her. SV i Vestfold har forresten fått en skikkelig vitamininnsprøytning. 8,7 prosent på fersk måling! Det er faktisk 0,3 over valgresultatet fra sist. Da kan vi kanskje i alle fall bli to kvinner på vestfoldbenken neste gang... Det har nemlig ligget an til at det bare blir én. Av sju stk! Årsaken er særlig Frp, som har tre menn på topp. Men, altså: Send inn spørsmål!

5 kommentarer:

 1. Hei Inga Marte! Først av alt, du er en bra dame med mye godt på hjertet. Jeg leste at du jobber for å få frem en nettportal for gravide - vil bare nevne at jeg og mitt firma Changetech her i Forskningsparken nå faktisk lager et barseldepresjonsprogram på oppdrag av en landsdekkende organisasjon. Programmet er laget som en-til-en terapi (vi har utspring fra Psykologisk institutt) som vi gjenskaper i digitale medier. Har du lyst til å høre mer, send meg gjerne en mail på keb@changetech.no. Vennlig hilsen Karl Erik Bø

  SvarSlett
 2. Liker du å bli tatt på senga ?

  SvarSlett
 3. er det kjedelig å være politiker , det virker veldig kjedelig !!!!!!!! :)

  SvarSlett
 4. Hei Inga. Hvorfor gadd ikke Erik Solheim å fortsatt bo på Tøyen og noen år senere trakk de nye barna sine ut av en multikulturell barnehage?

  Heiki Holmås fikk hjelp av SV sentralt for å blokke favoritten i Oslo SV, Chadrey. Er det fordi dere ikke liker "SVartinger"?

  Når dere snakker om likhet er vel bare reservert dere på toppen. Oppfatter ikke også du dette som hyklersk?

  Perioden 1973-77
  Var det ikke slik at Hanna Kvammo var en tyskertøs og ble dømt for landssvik, og er ikke dette også tilfelle for Kåre Øistein Hansen at også han ble dømt for landssvik.

  Hva tror du er bakgrunnen for at SV tiltrekker seg SVikere som fluer tiltrekkes lort?

  SvarSlett
 5. Du, IngaMarte, jeg lurer og på noe.Hvorfor er det en berikelse for oss norske kvinner at vi som ikke har råd til annet enn å leve på Oslo Øst ikke kan gå ut alene om kvelden fordi det ikke er trygt? Fordi slike som du har fått inn så mange voldtektsforbrytere i dette landet.
  Jeg syns ikke det er en ressurs å bli fratatt min frihet, mitt menneskeverd og mitt liv.
  Om du syns det er så berikende, kan ikke du og din datter leve oppi dritten da?
  Jeg kan jo overta din lønn og din bolig, så kan du leve i på tøyen. Og barnet ditt kan få gå på skole her. Det er så deilig og multikulturellt her. Du hadde jo elsket det.
  Og neste gang noen asylsøkere skal voldta og drepe barn, så kan jo du stille med dine til disposisjon. Slik at vi slipper. Det er jo bare rettferdig, siden du er den som vil ha det.
  Så kan du få det og vi kan slippe.

  SvarSlett