fredag 22. juli 2011

Forferdelig fredag

En rystende dag, uvirkelig og ufattelig. Jeg tenker på alle som har mistet venner, kolleger, familiemedlemmer. Som ikke vet om deres kjære er i live. Denne dagen vil brenne seg inn i hukommelsen for alltid. Jeg er stolt av jens stoltenberg som så tydelig sier at svaret på denne meningsløse volden er mer demokrati og humanitet. Godt å se engasjementet, samholdet og solidariteten på tv og i sosiale medier. Fortsett slik!

8 kommentarer:

 1. Og hvor blir det av denne såkalte åpenheten og hvor blir det av demokratiet i Norge når to micropartier som SV og SP har stormannsgalskap og tror de kan sette dagsorden i Norsk politikk.Vel i 2013 blir vi kvitt hele den rødgrønne gjengen med giverglede så det monner til seg selv og sine venner.

  SvarSlett
 2. Ser du har en masse forskjellige temaer,ikke overraskende er det ingenting om eldreomsorg

  SvarSlett
 3. Hei!
  Lørdag 12.05.12 spilte jeg i orkesteret under tre humanistiske konfirmasjonsseremonier i Oslo Rådhus. Jeg likte veldig godt talen du holdt til konfirmantene under en av seremoniene. I tillegg til å være interessant, velformulert og vedkommende, inneholdt den også flere smarte elementer av humor.
  Jeg skal konfirmeres selv om noen få uker, og jeg har blitt bedt om å holde en takketale under seremonien. Grunnen til at jeg tar kontakt, er at jeg lurer på om det er mulig å få tilsendt en kopi av talen du holdt, for å få inspirasjon til min egen tale.
  På forhånd takk for at du tar deg bryet med å svare meg på min henvendelse!

  Med vennlig hilsen
  Mathilde Dreier Johnsen

  SvarSlett
 4. Ja vel, Inga. Skal du ikke fortsette å skrive mer her på denne bloggen?

  SvarSlett
 5. Sitat:

  "Det er en reell fare for at det utvikles parallelle samfunn i Oslo."

  Var det ikke det ABB sa?

  SvarSlett
 6. lån! lån!! lån!!!
  Er du på udkig efter et velrenommeret og akkrediteret privatlånsselskab, der giver lån til livstidsmulighed. Vi tilbyder alle typer lån på en meget hurtig og nem måde, personlige lån, billån, realkreditlån, studielån, virksomhedslån, investeringslån, gældskonsolidering og meget mere. Er du blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner? Har du brug for et konsolideringslån eller et pant? Se ikke mere som om vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til en fortid. Vi udlåner midler til enkeltpersoner og virksomheder, som har brug for økonomisk bistand med en sats på 2%. Ingen socialsikringsnummer kræves og ingen kreditcheck kræves, 100% garanteret. Jeg vil bruge dette medium til at informere dig om, at vi leverer pålidelig og støttende assistance, og vi vil med glæde tilbyde dig et lån.
  Send os så en mail til: (amandaafredoloan42@gmail.com) for at ansøge om lån

  SvarSlett
 7. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

  SvarSlett