lørdag 11. juli 2009

Bloggpause - i mellomtida: Kom med innspill!

Jeg tar bloggfri til cirka 27. juli. Mulig jeg stikker innom en gang i blant, men kommer i alle fall ikke til å bidra noe særlig i denne perioden. I mellomtida er jeg veldig interessert i å få innspill til valgkampsaker for Vestfold. Vi har selvsagt mange planer og har et program, i tillegg har vi gjennomført møter med en mengde organisasjoner og miljøer i fylket for å få innspill. Men kanskje du også har noe du vil si? Et eksempel på noe som må forbedres eller endres på? En gang - og sykkelvei som mangler, for dyr kollektivtrafikk, manglende rustilbud, diskriminering av mennesker med funksjonsnedsettelser, ideer som kan gjøre oppvekstvilkårene bedre for barn - eller noe helt annet?

Jeg er interessert!

I mellomtida: God sommer.

13 kommentarer:

 1. Frp`s pengesekk.
  Frp trenger penger til alle ting. De kommer til å
  tappe Oljefondet. Når oljen tar slutt, og Norge
  trenger pengene, er fondet tomt.

  Hva gjør Frp da? Hvor tar de pengene fra da?

  SvarSlett
 2. Anonym, du må lære deg å lese. Hun spurte om innspill til SVs program. Ikke FrP.

  SvarSlett
 3. Hva er det Norgespatriotene v/Oeivind Heian holder paa med naa da?

  De har nylig satt opp en artikkel med et bilde av terroren mot Twin Towers i World Trade Center den 11. Sept. 2001.

  http://www.norgespatriotene.org/
  http://www.norgespatriotene.org/bilder/twin.jpg

  Jeg regner med at Oeivind Heian mener at flyene som traff Twin Towers var fjernstyrte. Saa hva Heian mener at det bildet har med muslimer aa gjoere, kan man jo lure paa.

  Hilsen
  Svein

  SvarSlett
 4. Stem på Inga Martes blogg her om dere vil:

  http://sveintoremarthinsen.blogspot.com/

  (Meningsmåling et stykke nede på høyre side)

  SvarSlett
 5. Kan dere ikke levere på det grunnleggende først, slik som trygghet (mer politi, flere fengsler etc.) og gjennomføre noen av deres valgkampløfter?

  For slik som det er nå virker det umodent å fokusere på en del av de tingene du nevner og i verste fall falskt når du ser etter nye ting å love.

  SvarSlett
 6. Som kvinnepolitiker bør du se denne! Jeg er nesten litt sjokkert, selv om jeg ikke forventer mye av Saudi:

  Ok. Det går ikke an å lime inn her. Men søk på "verdens største kvinnefengsel". Det er helt forferdelig. Kvinner blir værende på livstid fordi ingen henter dem når straffen er sonet. De har jo ikke lov til å gå ute selv, slik som menn kan.

  SvarSlett
 7. Inga Marte er ikke bare dum, hun er feig også. Som den politisk korrekte PK hora hun er, våger hun ikke ta et oppgjør med islam.
  Feminist???? Ikke faen. Hun er like mye feminist som kongen av Saudi Arabia. Hun er stor i kjeften når det gjelder å ta norske menn fordi noen kjøper en times nærhet av og til, men hun tør faen ikke åpne kjeften mot den kvinneundertrykkende "religionen" islam. Hun er så forpult politisk korrekt og hjernevasket, at hun slikker muslimene opp etter ryggen i pur underdanighet og ryggesløshet. Denne dama som representerer Vestfold på Tinget, er så forkrøplet og inntørket i hjernebarken, at hver gang spørsmål om islams voldelighet og kvinnefientlighet kommer på dagsordnen, så vrir hun seg unna med latterlige kommentarer om "integrering" og "rasisme" "reformere islam"
  osv. Det samme meningsløse tåkepratet som hele den intelektuelle eliten og venstresiden i Europa , vrenger ut av seg som et slags mantra. Alt dette, for ikke å "fornærme" den bedritne gjengen av kamelpulere kalt muslimer.
  For en gjeng med ynkelige, ryggesløse parodier av noen politikere vi har i dette landet

  SvarSlett
 8. Artig å snakke om feighet, før man selv signerer "anonym". Verden er ikke så svart-hvit at man kan si at hele religionen islam er kvinneundertrykkende og kvinne-fiendtlig. Det finnes grusomme eksempler på kristne, ikke-religiøse og andre som også utøver grusomme handlinger mot kvinner. Jeg forsvarer på ingen måte f.eks "verdens største kvinnefengsel", men det går ann å se nyansene.

  SvarSlett
 9. "Venstresia" har et åpenbart problem med islam.
  De ser selvsagt at sstore deler av den muslimske befolkning er "loosers", de er undertrykte, fattige, analfabeter etc., etc., og da er det en ryggmargsrefleks hos ekte sosialister å ta deres parti. Problemet er at så mange sosialister ikke ser GRUNNEN TIL at muslimene er så undertrykte og fattige og....! At dette skyldes nettopp ISLAM! Den mest undertrykkende, rasistiske, voldsforherligende - ja ONDE - ideologi/religion i dagens verden! Det blir totalt selvmotsigende å ville hjelpe muslimer UT av sin situasjon, og samtidig forsvare den ideologien og de kreftene som holder dem der!
  At vestlige feminister kan anna enn å total-førdømme islam, er meg en gåte. At ekte demokrater kan anna enn å fordømme islam, er også en gåte. At tilhengere av rettssikkerhet og menneskerettigheter ikke samstemming fordømmer islam, er uforståelig.
  Og at det nettopp er nazister og andre brun-skimlete krefter og grupperinger - og IKKE sosialister, humanister, (sosial)demokrater, liberalister og andre til VENSTRE for det politiske sentrum, som først og fremst har skjønt hva islam står for, bør en kanskje være idè-historiker med hovedfag i både religionshistorie og sosiologi for å fatte en flik av...
  For det BURDE jo holde kun å lese islams "normative grunnlag"; Koranen og hadithene! Og tar man seg i tillegg bryet med å lese litt historie, og supplere det med noen dagsaktuelle aviser, fra litt rundt omkring i verden, er jo tegninga ganske klar! Islam er en kilde til ONDSKAP overalt hvor den framtrer!
  Når skal også velmenende sosialister fatte at den beste måten å hjelpe muslimene på, er å befri dem fra islam!?

  SvarSlett
 10. Og for ikke å bli beskyldt for å være "feig og anonym", får jeg vel underskrive forrige innlegg. Beklager at jeg glemte det.

  Vidar Haugen, Spydeberg

  SvarSlett
 11. Jeg har forsøkt å få miljøverner og politikere interessert i opprettelse av et marint reservat i deler av oslofjorden til glede og nytte for titusener. Svært laber interesse. Fjorårets Sofieprisvinner fikk prisen for konseptet hun kaller Grønn kapitalisme. Man får mere økonomi ut av et område med vern kontra tradisjonell utnyttelse. I tillegg opprettholder man bærekraftig utvikling og verner biologisk mangfold.Det finnes mere i dette kinderegget som dessverre så få vil smake på. Noen miljøorg vil ikke engasjere seg fordi de har sponsorer som vil ha ressursene i fjorden for seg selv. Men hva er det som gjør at rødgrønne politikere velger å være tause? Røkke?

  SvarSlett
 12. Vidar: Et lite spörsmål, har du lest koranen og hadithene selv? I såfall må du nok ha lest en underlig oversettelse. Men beskrivelsen din er ganske treffende hvis man bytter ut *islam* med *kristendom* ;-) Men nok digrering om det

  Det jeg har lyst til å spörre Inga Marte om, er hvordan hun kan forsvare å gjöre livet enda jävligere for noen av de svakeste i samfunnet.

  Jeg tenker på kriminaliseringen av sexkjöp. SV er villige til å gjöre ting enda vanskeligere for horer ved at sexhandelen går under jorda og horene blir enda mere avhengige av hallikene sine.

  En rekke tilfeller av sexslaveri har blitt avslört i Tyskland og Danmark, fordi kunder har skjönt at her var det noe feil og kontakt politiet. Den muligheten er nå borte i Norge.

  Er det stolt SV politikk å ofre de svakeste for symbolpolitikk?

  Patrik Sahlström, tidligere Venstre, nå Miljöpartiet De Grönne

  SvarSlett
 13. Svar til Patrik Sahlström; JA, jeg har lest Koranen, og store deler av Hadithene. Og NETTOPP derfor vil jeg fordømme heile ideoligien islam! Den er så gjennomført OND, rasistisk, undertrykkende og generelt en motpol til ALT vi i den vestlige, kristendoms-inspirerte verden holder for positivt, humant og GODT!
  Selvsagt har jeg ikke lest på arabisk, men dèt argumentet er bare for tynt. Ingen av oss har vel lest Bibelen på hebraisk eller Jesus-sitater på arameisk heller...
  Men siden DU tydeligvis ikke ser forskjell på islam og kristendom, har DU lest de respektive normgivende bøkene? (Samt en smule verdenshistorie? ;-))

  Hilsen Vidar

  SvarSlett