søndag 9. august 2009

Hjem til Antony

Bildet er lånt av vg.no
I dag reiser jeg hjem fra Svalbard, gleder meg til å vise dere bilder! I tillegg gleder jeg meg til å se Antony and the Johnsons på operataket i kveld. Ha en fin søndag!

6 kommentarer:

 1. Er broren din død, Inga-Marte? Jeg hørte at han var blitt drept, og at det var på grunn av det du får inn i landet, Inga-Marte. Har du drept broren din?

  En liten sang:
  Hvor er han nå?
  Mens Inga sitter på taket, ligger broren hennes i jorda og råtner.
  Inga er så glad i dag. Hun skal på konsert , åh så bra.
  Mens Inga sitter på taket og koser seg, ligger broren hennes og råtner.
  Inga elsker alle fremmede, hun drømmer om dem og syns de er så barske.
  Inga vil ikke ha Norge mer, nei, hun vil ha de fremmede i sin seng.
  Hun drømmer om dem dag og natt, aller helst vil hun ha seg en somalia-gjeng.
  Mens Inga sitter på taket og koser seg, ligger broren hennes og råtner i jorda. Fluene spiser seg sakte mett.
  Mens Inga, hun blir aldri innvandrer trett.

  SvarSlett
 2. Kjære Anonym

  Det der er rett og slett smakløst og under enhver kritikk.

  Kjetil Gjønnes

  SvarSlett
 3. Jeg syns at det er smakløst, støtende og under enhver kritikk å få norske jenter voldtatt, norske gutter drept og å ødelegge landet.
  Jeg syns og at lanssvik burde vært straffbart. Så hvorfor sitter dere ikke i fengsel. For de voldtekter, ran og drap dere hver dag påfører uskyldige nordmenn.

  SvarSlett
 4. Anonym

  Først vil jeg be deg om å definere hva du mener skal til for å være norsk. Deretter vil jeg ha et bevis på at innvandring ødelegger Norge, som har et saklig argument. Videre er landssvik straffbart i Norge, på lik linje med krenkende uttalelser.

  Det er et trist faktum at kriminalitet foregår i Norge, men dette er ikke noe innvadrere står for alene. Lovbrytere og drittsekker er lovbrytere og drittsekker uansett bakgrunn. Å legge all skyld på minoritetene viser holdninger som ikke hører hjemme i et moderne samfunn, og jeg er veldig glad for at det store flertall ikke deler dine holdninger.

  Helt til sist vil jeg si at det å være anonym og komme med såpass grove personangrep er feigt og skammelig.

  Kjetil Gjønnes

  Sekretær Lørenskog AUF

  SvarSlett
 5. At vedkommende som greier å trøkke tur seg slikt DRITT velger å være anonym, skjønner jeg forsåvidt godt! For selv en slik undermåler har vel såpass sosiale antenner at han aldri ville tordt å skrive slikt under fullt navn!
  Selv er jeg også uenig i dagens norske innvandringspolitikk, og har gjentatte ganger etterlyst en smule ANSTENDIGHET blant de som kaller seg innvandringsmotstandere. Det må da gå an å være uenig i en politikk, uten derved å legge seg på et slikt lavmål hva angår både personkarakteristikker og språk!
  Sannelig ikke bare kriminelle UTLENDINGER som bidrar til å bryte ned vårt land!

  Vidar Haugen, Spydeberg

  SvarSlett
 6. Til Anonym:

  Eier du ikke respekt for stortingspolitikere!!!???
  Fatter du ikke at hun er lei seg for det som har skjedd med stebroren hennes!!Det er like tilfeldig at det var en dansk-pakisataner som at det var en hvit person.Tenk om alle land med brune og svarte innbyggere skulle nekte Norge og andre land med hvite innbyggere adgang,bare fordi et par hvite personer har kriminelt rulleblad!!Det er idiotisk av deg!Ver så snill å slutt å plage Inga Marte!Hun har viktigere ting å gjøre enn å ta seg tid til dine frekkheter!!!!

  -Venja-

  SvarSlett