fredag 12. februar 2010

Long time no blogging

Nå er det lenge siden jeg skreiv noe her. Beklager at jeg ikke en gang har lagt inn en melding om at jeg har blitt mamma, men det er vel nettopp derfor. Det blir andre og viktigere ting som står i fokus, dessuten har jeg vært altfor trøtt. I min naivitet hadde jeg ikke forestilt meg at jeg måtte våkne minst hver tredje time hele natta (pinlig å innrømme, men helt sant). Dessuten har jeg ikke det minste lyst til å tilbringe mye tid foran PCen når jeg heller kan stirre inn i min lille sønns knallblå øyne og bare føle meg lykkelig (ok, jeg gjør litt annet også, men ikke veldig mye).

I dag er jeg hos besteforeldre i Ramnes, og har utforska skogene i indre Vestfold på ski. I morgen skal min lille Johan, som han heter, bli med på sitt første ordentlige SV-møte. Da har Vestfold SV årsmøte i Horten, og vi skal bl.a. høre Barne - og likestillingsminister Audun Lysbakken, pluss vedta en uttalelse om tog. Fylkeslaget vårt brenner nok aller mest for tog, vil jeg si.

Jeg kommer nok ikke til å være veldig aktiv på denne bloggen fram til permisjonen utløper 1. juni og pappan overtar, men en gang i blant stikker jeg innom. Takk for hyggelige hilsener fra desember!

6 kommentarer:

 1. Så gøy at du skal ta med deg lille på årsmøte. jeg skal også dit, og gleder meg stort. dette blir mitt første årsmøte, og jeg tror det blir skikkelig spennende.

  SvarSlett
 2. Gratulerer masse med lille Johan! Kos deg alt du kan og vit at vi er mange som ønsker deg gode dager!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med lille Johan. Det er deg vel unt å ha noen fine måneder alene med den lille, men du skal vite at det er mange som gleder seg til å ha deg tilbake som representant for Vestfold - blant annet jeg. Håper du hadde en fin skitur. Vestfold har mye flott å by på.
  Kristian Jahre
  Holmestrand SV

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med vesle Johan! Det er herlig å ha permisjon, men gøy å bryne hjernecellene sine litt samtidig, f.eks med å holde på med politikk. Jeg har ei lita Signe på 6 mnd nå, hun har vært med på utvalgsmøter, formannskapsmøter, kommunestyremøter og partimøter. En politisk samlende solstråle ;-). Dessuten bra å få inn SV-ånden med morsmelka.

  Nyt permisjonen, og vi gleder oss til du er i gang med blogginga etc igjen! :-)

  SvarSlett
 5. Fort deg tilbake til politikken, og rampelyset igjen :)
  Det er for mye gråstein om dagen:)
  Hilsen
  Ståle

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye fra din tremenning Kjersti (Engebretsen) :-)

  SvarSlett