fredag 6. mai 2011

Pris og minnekonsertStebroren min, Andreas Bull-Gundersen, ble brutalt drept i København for snart to år siden. I kveld er det minnekonsert i Re i Vestfold, hvor Andreas vokste opp. Og i morgen skal vi for første gang dele ut en pris fra minnefondet som Andreas´mamma, Elisabeth Sann, opprettet til minne om sønnen.


Det har gått to år, men fortsatt tenker jeg at Andreas vil være der når jeg kommer på besøk til pappa og Elisabeth, stemoren min. Elisabeth sier selv at det bare blir verre med tida. Savnet er så enormt.


Jeg håper minnefondet, konsertene og aktivitetene kan bidra til at noen flere tenker seg om før de hiver et glass, en flaske eller hva som helst i hodet på et annet menneske. Og at flere helsearbeidere vil tenke seg om før de avviser et menneske på legevakta. De vet ikke hva det kan føre med seg av sorg og fortvilelse.


Fortsatt er gjerningsmannen på frifot. Og fortsatt nekter sykehuset å ta ansvar for det som skjedde. Det er vondt å tenke på.

3 kommentarer:

 1. Alle norske menn må gå i seg selv. Selv om dette vat i København må ALLE NORSKE MENN gå i seg selv. Vi har kollektivt skyld her. Spesielt om man er en mann som er opplært til å være tilbakeholden og å ha norske verdier! For en taslete drittsekk! La han råtne! Tilbakeholden kuk. La de aggressive holdningene vinne! Haha, han var snill og påvirket av Vibeke Sæther! hahhahahahahahahaha. La han skyte seg selv. Men han må huske restskatten.

  SvarSlett
 2. Hvor dum går det an å være kommentator!!! Fornuftige tanker og ord av deg Inga Marte, hvor ofte har ikke enkelte mennesker som har makt til å avvise folk, misbrukt sin stilling. Å unngå å ta ansvar også i ettertid er enda større feilgrep. Heldigvis finnes det mange der ute som gjør sitt for at andre skal ha det bra.

  SvarSlett
 3. Politiet har etterlyst 28 år gamle Waheed Sarwar, som de mener kastet glasset.

  politiet etterlyste Sarwar med navn og bilde.

  SvarSlett