fredag 15. mai 2009

Bloggpause


Jeg tar noen dagers bloggpause nå. Jeg har nettopp mista stebroren min, som jeg var forferdelig glad i. Kommer sterkere tilbake siden.


Ta vare på hverandre.


Inga Marte

98 kommentarer:

 1. Kondolerer, Inga Marte. Det hørtes forferdelig tragisk ut.

  Ønsker deg og din familie masse styrke framover.

  SvarSlett
 2. Kondolerer. Det var trist å høre. Ta godt vare på hverandre i denne tøffe tiden. Hilsen oss i Fjell SV.

  SvarSlett
 3. Kondolerer! Så leit å miste så brått.
  Ta vare!

  SvarSlett
 4. Who has created dead and the meaning of it? It seems hard to answer but who knows what?. Kondolerer Inga Marte

  SvarSlett
 5. Utrolig trist sak. Tenker på familien og vennene.

  SvarSlett
 6. Utrolig trist det som har rammet din familie, men siden du er politiker vil jeg bare si - det er slike folk du selv ønsker inn i landet!
  Uansett, kondolerer!

  SvarSlett
 7. Ble broren din drep i Danmark?

  SvarSlett
 8. Utrolig trist at enda et ungt liv er avsluttet med vold, selv om det ikke bringer tilbake din stebror håper de finner ham som gjorde det (politiet mener han er reist fra København og skjuler seg i Oslo eller at han er reist hjem til Pakistan).

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 10. Kondolere! Tungt å miste sine nære. Sender mine tanker til deg og familien din.

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 13. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 14. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 15. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 16. En tragedie. Dette er en tragedie, og man skal være forsiktig med å vise hovmod. Kondolerer, men det må være riktig å minne henne på hennes eget politiske stådsted, nemlig hemningsløs "toleranse" og iden om at "alle kulturer er like bra". Mange kulturer i 3. verden er voldskulturer, og når disse importeres til fredlige sekulære samfunn i Europa, går det galt. Disse personene vet at de ikke risikerer å bli offer for stammejustis, kun ferie i et norsk , dansk fengsel for eks, og da senkes terskelen for vold. Synd med stebroren din, men du bør tenke litt over dine egne holdninger

  SvarSlett
 17. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 18. Til noen som skriver anonym, det er viktig å vise hensyn for situasjonen hun er i. Politiske diskusjon kan man ta på en helt annen arena enn å såre henne på denne måten. Hun skal ikke ta lange pauser. Det som er sikkert at hun kommer sterkere tilbake, de som ikke vil se henne kan gjerne dra til Somalia eller Kongo!!!!

  SvarSlett
 19. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 20. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 21. det går frysninger nedover ryggen på meg når jeg leser kommentarene som er lagt igjen her.

  jeg blir flau og redd av å være av samme nasjonalitet som slike sinnsyke rasistjævler som ikke ser ut til å ta under betrakning at hun har lidd et uforståelig tap.

  skam dere!

  SvarSlett
 22. Jeg er ikke sinnsyk rasistjævel. Men jeg er etnosentriker
  og tar avstand fra kulturrelativismen som påbyr oss å anse alle som like bra som oss. Men det er de ikke, for vi
  har tross alt en frihetlig individuell kultur, i motsetning til folk med islamsk bakgrunn. De lever fortsatt i den kulturelle middelalderen, og de er ingen berikelse. Tvert imot, deres kulturbidrag klarer vi
  oss uten. Hvis vi lovpriser dem lovpriser vi at
  kvinner=kveg. Er det det vi vil?

  SvarSlett
 23. Apropos islam og ytringsfrihet (en av de mest sentrale frihetene vi har)

  Video: http://www.youtube.com/watch?v=8bzTA_D5NpU

  Hvorfor skal vi menge oss med folk som vil kvele
  vår frihet?

  SvarSlett
 24. Da en del av kommentarene lagt igjen av "Anonym" er så drøye, upassende og respektløse at vi rundt Inga Marte og lesere av bloggen hennes får frysninger (og blir lei oss over at det finnes så ondsinnede mennesker).

  Når noen mister en av sine nærmeste bør man være medmenneske uansett hvilken politisk mening man måtte ha. Takk til alle andre som viser støtte.

  SvarSlett
 25. Muslimer er dritt

  SvarSlett
 26. Enig Admin. Enkelte burde kanskje opprette sin egen blogg for å få utløp for sin frustrasjon, og ikke forsøple denne.

  SvarSlett
 27. Spørsmål
  Er det snart nok niggere i Norge nå?

  SvarSlett
 28. Spørsmål
  Er det snart nok rasister og fordomsfulle mennesker i Norge nå?

  SvarSlett
 29. Selfølgelig er dette tragisk, men denne gangen fikk dei rette peronene smake sin egen multikultur. Dette er prisen å betale.

  SvarSlett
 30. Morderen av din bror er nå identifisert ved navn, håper han blir tatt!!

  SvarSlett
 31. Er mange som blir drept og voldtatt av multikuturen her i landet! er det verdt det Inga Marte?

  SvarSlett
 32. Det var veldig trist å høre om Andreas. Kondolerer.

  Kommentarene bloggposten har fått gjør meg nesten stum. Et samfunn etter Anonyms hjerte vil jeg ikke ha. Menneskefiendtlig og uten empati - nei takk. Det må være mulig å fremme eget syn på samfunnsutviklingen uten å gå løs på mennesker i den verste situasjon som finnes.

  SvarSlett
 33. Jeg er forferdelig lei meg for det som har skjedd med din bror. Kondolerer.

  Samtidig vil jeg minne deg på om at du også har er ansvar for at ikke flere av oss skal lide samme skjebne.

  SV har i regjering nesten doblet antall innvandrere, og vi har ikke lenger mulighet til å integrere så mange. Det vil si at deres kulturer, med deres kvinnesyn og metoder for konflikthåndtering vil bli en norm i fremtidens Norge.

  Jeg stemte på SV ved forrige valg, mye på grunn av deres lovede satsing på skolen. At antallet innvandrere skulle dobles ble det ikke sagt noe om.

  Jeg er for å hjelpe folk i nød, og har alltid gitt penger til uhjelp. Jeg har også fjernadoptert et barn. Men dagens asylinnvandring er ikke hjelp, den er et misbruk av vår godhet.

  Innvandringen vil føre til at den norske velferdsstaten enten reduseres betydelig, eller så kollapser den når kostnadene av innvandringen og eldrebølgen overstiger hva arbeidsommme nordmenn kan finansiere.

  For å redde velferdstaten og mine barns fremtid har jeg meldt meg inn i FrP.

  For at mine døtre skal få lov til å gå trygt ute slik jeg fikk lov til før innvandringen.

  Vi har alle et ansvar for å stoppe denne negative utviklingen.

  Å hjelpe folk i nød kan vi fult ut gjøre ved å finansiere langsiktige fornuftige tiltak i deres hjemland og nærområder. Se hvordan Sør-Korea, Taiwan og Singapore har utviklet seg. Dette kan vi få til også i mange andre land, heller en å forvandle Norge til et nytt Pakistan.

  SvarSlett
 34. Vi skal liksom vise Inga Marthe og hennes kulturrelativistiske medløpere hensyn? Hva med at hun selv tar hensyn til alle de tragediene hun og hennes likesinnede har vært med på å skape?

  Du får tåle å høre og oppleve det som så mange andre har fått kjenne på kroppen!!

  Jeg har en venninne som ble voldtatt av et av dine importerte stemmekveg. Takk skal du og dine meningsfeller ha for at livet hennes er ødelagt.

  J

  SvarSlett
 35. Hei Inga Marte,

  Kondolerer fra Bergen SV. Vi tenker på deg.

  Å kommentere her inne med anonyme hatmeldinger er veikt. Det er umulig å ta folk på alvor når de ikke en gang kan fronte meningene sine med fullt navn.

  SvarSlett
 36. Du verden så mange fine og innsiktsfulle kommentarer det var her...

  Den relative anonymiteten som finnes på internett kan virkelig få frem det verste i folk.

  Inga Marte, du har min dypeste medfølelse. Å miste sine nærmeste er alltid vondt, enda mer så når det skjer brått og "før tiden".

  SvarSlett
 37. Kondolerer på det sterkeste over det tapet du lider. Håper du og familien din finner styrke til å bearbeide den sterke sorgen dere må føle.
  Det er ufattelig vondt å miste sine kjære, og jeg kan tenke med det er enda værre når det kommer så brått og på grunn av en barkrangel.
  Det er veldig synd vedkommende som gjorde dette rømmer landet, enn å ta ansvar for sine handlinger. Håper han kommer til rette tanker å melder seg for politiet, eller at politiet finner han.
  Til dere alle, jeg som pakistaner eller andre har ikke noe med denne handlingen å gjøre. Så slutt å legg skylden på oss for å spre deres hat!

  Mvh


  Ali Shabir Khan

  SvarSlett
 38. Kondolerer, Inga Marte.
  Har sett en del av de kommentarene som ligger på denne siden, kommentarer som er fylt av hets mot muslimer og innvandrere. Jeg skjønner at politiet har etterlyst en person ved navn Waheed Sarwar for drapet. En mann med et muslimsk navn, altså. Kasting av ølglass er etter min mening ikke en spesielt muslimsk ting å gjøre, så dette er nok heller en av de "godt integrerte" (les: assimilerte) muslimene. Hva med å la innvandrere beholde sine egne kulturer? Da hadde de nemlig ikke bedrevet slikt!

  SvarSlett
 39. Inga Marie, hadde jeg vært moren til den gutten som ble drept, hadde du blitt utestengt fra begravelsen.

  SvarSlett
 40. Til lysild:
  Hvis du er mor til noen som helst, så vil jeg herved kondolere avkommet og mannen som satte barn på deg.

  SvarSlett
 41. Inga marte torkelsen, satt og lirte av seg noen avskyeligheter om sin venninne som ble voldtatt av en neger for en stund siden i et debattprogram, hvor hun brukte det kynisk. Og satt og gnålte om at venninna hennes var heeeelt enig med henne i at det var bare tilfeldig at det var en neger som hadde voldtatt hennes venninne.
  Kaldere og mindre empatisk opptreden har jeg ikke sett.
  Hun har vel sittet med sin venninne og banket det inn som et mantra, over flere kvelder..."det var heeelt tilfeldig at du ble voldtatt av en neger, "det var helt tilfeldig at han som voldtok deg var neger" "det kunne like gjerne vært en nordmann". akkurat som om venninnen hadde blitt voldtatt uansett. Og det var forutbestemt av multikultens guddom at hun skulle få sitt liv ødelagt.
  Kynisme og mangel på empati, virker som psykopatisk oppførsel.
  Nå kommer hun vel til å ta en "stein Morisse", hvor mordet på hennes stebror kommer til å være en "prøve på hennes tro".
  Slik stein morisse uttalte da hans egen sønn ble brutalt slaktet ned av en asiatergjeng.
  Han kom og med unnskyldninger om at de bare hadde truffet lysken og slaktet hans sønn fordi de var så "små".
  Inga Marte Thorkilsen kommer til å bruke denne saken kynisk til sin egen fordel igjen.
  Hun kommer til å vri aggresjonen mot de "slemme rasistene" og selvfølgelig de diskriminerende rasistiske homofobe sykepleierne som ikke klarte å høre riktig etter. og legge skylden på alle andre.
  I tillegg kommer hun til å fremstille seg selv som den lidenede , tilgivende martyr. Og hun kommer til å fortsette sin fundamentalistike, religiøse kamp for multikulten og for voldtekter, ran og drap mot den etnisk, opprinnelige , innfødte befolkning i Norge, den som, i motsetning til hva løgneren Kristin hevder, bygget dette land.

  SvarSlett
 42. Den som ikke bryr seg om sine egne barn, blir voldtatt, ranet og drept, fortjener ikke være mor. Det er derfor andre politikere har opprettet barnevernet. Foreldre som ikke bryr seg om sine barn blir fratatt foreldreretten.

  SvarSlett
 43. lysild: 98% blir valdtekne av nokon dei kjenner. Spar oss rasismeskiten.

  SvarSlett
 44. Inga Marte thorkilsen, kommer nå til å fremstå som martyr, hun kommer til å stå frem: "se hvor JEG har lidd, min venninne ble voldtatt, min stebror ble drept, men JEG er et så godt menneske, og JEG vil fortsette å kjempe for å få inn voldtekter, ran og drap som nordmenn kunne vært foruten, fordi, JEG er et så GODT menneske". Om hun tar den riktig langt ut, kommer hun til å stå sammen med en gråtende drapsmann til slutt og anklage sykepleierne.
  Problemet er at inga marie thorkilsen ikke ble voldtatt, hun ble ikke drept, og et menneske med total mangel på empati for norske jenter og gutter som blir offre for vold, lider ikke.
  Og hele hennes remse er dermed kun en kynisk løgn. Dette viser hvor kyniske og ondskapsfulle disse mennesker som kjemper for å få inn voldtekter, ran og drap er.
  Ps. gidder ikke ta noen voldtekts-diskusjon med løgneriske antinorske elementer her. Den diskusjonen har blitt vunnet og vunnet og vunnet på andre fora gang på gang, og du Mads opheim som den grusomme voldtektsimportør du er, kjemper for dette.
  Det er ingen vits, slike kyniske ondskapsfulle umennesker som deg Mads Opheim, vet alt dette fra før, og allikevel fortsetter dere. Tips, norske jenter kjenner da de multikulturelle berikerne også, så hva så om mesteparten av voldtektene begås av bekjente?
  Bekjente ikkevestlige mulitkulturelle berikere.

  SvarSlett
 45. For en reaksjon på denne bloggposten, Lysild. Tenk å skrive noe sånt som reksjon på at noen har mistet en av sine nærmeste?! Og så peker du på andres angivelige manglende empati i samme slengen?!

  Jeg blir mer og er rystet over hvor hensynsløse og hatefulle folk klarer å være mot meningsmotstandere.

  SvarSlett
 46. Ps: og snart kommer familien til avdøde til å presses til å stå frem og "ta avstand fra rasisme"- Vi kjenner prosedyren.

  SvarSlett
 47. vil bare gi deg en skikkelig god klem Inga Marte. Det var forferdelig trist det som skjedde med stebroren din. og jeg får helt vondt i hjertet av å lese mye av det som blir skrevet her :`(

  du er den tøffeste jeg kjenner, men det får være grenser for hva folk skal bruke mot deg!

  Tenker på deg og familien din.
  klem fra Anita
  sande Sv

  SvarSlett
 48. Til lysild:
  Jada, jeg hører rasismen din. Men min personlige erfaring er annerledes. Jeg kjenner veldig greie pakistanere, har personlig veldig godt inntrykk av "negere", og jeg har kun opplevd vold 2-3 tre ganger i mitt liv, alle gangene av hvite engelskmenn.
  Jeg vet at Oslo lider under mye utlending-vold, og det sier en del om den byen, folkene der og hvordan den blir styrt.
  Men hvis det er rase man har lyst til å prate om, så er den hvite rase den mest morderiske og voldelige i historien.. det er bare til å kikke litt på krigshistorie og historie generelt.

  SvarSlett
 49. Om du skal bruke rasismebegrepet, anonym, så foreslår jeg at du kommer med en definisjon på hva rasisme er, og deretter en dokumentasjon på hva jeg har skrevet som er rasistisk.
  Jeg driter i hva du finner på av historier. Statistikk, fakta og empiri har vist det motsatte.
  Inga Marte Thorkelsen kjemper for å få importert voldtekter, ran og drap vi kunne vært foruten.
  Hun misbrukte sin egen venninnes tragedie, til å drite seg ut på tv. Hun fremstår som et empatiløst og grusommt menneske. Total lojalitetsløs ovenfor norske jentebarn som er hjelpesløse ovenfor negroide gjengers overgrep.

  SvarSlett
 50. Til dere som drar inn den politiske debatten inn i denne tragiske skjebnen: Jeg fatter bare ikke at dere som er SÅ stolte av å være nordmenn, klarer å oppføre dere som noen hjerteløse idioter! Dette er ikke rett tid eller sted for å diskutere sånt!!

  SvarSlett
 51. Jeg er redd for å gå på gata i Oslo. Jeg var ikke redd for 10 år siden, men det er jeg nå. Visse deler av Oslo holder jeg meg helt unna. Redselen deles av mange nordmenn, og årsaken til denne redsel ,er en sinnsyk innvandrings og asylpolitikk. En politikk som Thorkildsen støtter.

  SvarSlett
 52. Hvis vi ikke skal diskutere innvandring her, hva skal vi da diskutere?

  SvarSlett
 53. Til lysild:
  Nei, jeg vil ikke begynne å lage definisjoner for dine rasistiske holdninger her. Dette er Ingas blogg, og det finnes andre fora for den slags.
  Jeg tror statistikk og fakta har påvist at hvite europeere har forårsaket mer grums mot andre "raser" enn det andre "raser" har forårsaket i Europa. Men du bryr deg jo ikke om historie?
  Dessuten er du bitter, det er tydelig ut fra hva du skriver, og din egen bitterhet er din egen største fiende. Det er vanskelig for deg å si noe positivt om mennesker som du kaller "negere", og det er lett for deg å si noe negativt om dem. Derfor tror jeg du er full av frykt og hat, og det er en jævla byrde å bære på det. Jeg vil tippe at du ikke er et veldig lykkelig menneske, fordi et lykkelig sinn kommer ikke med slikt som du gjør på bloggen her.

  SvarSlett
 54. Til anonym: Selvfølgelig er det rett tid og rett sted. ved Konsekvensene , KONSEKVENSENE, av inga marte thorklisens kamp, når de kommer frem, er det rett tid og sted til å diskutere dette. Dessuten har inga marte thorkilsen selv gått ut med dette i media i nå. Og begynt med sine frådende angrep mot alle som ikke ønsker at uskyldige norske barn skal bli voldtatt av negroide gjenger.
  Og begynt å bruke denne saken aktivt for sin egen psykopatiske agenda.
  Til den andre anonym, nei for en overraskelse du hadde ingen dokumentasjon og ingen definisjon.
  Hvorfor hadde jeg forventet dette montro.
  Og jeg gidder ikke kommentere ditt følelsesutbrudd og hysteriske personangrep, det er typisk for avskyelige raddiskkjerringer å agere slik, når de ikke har annet å komme med.
  Du er et avskyelig menneske, som er for at norske småjenter skal bli gruppevoldtatt av negroide gjenger, og din selvfølte moralske overopphøyethet ligger i at du blir støtt av et ord som "Neger". Som har eksistert uten negative konnotasjoner i flere ti-år før totalitære mennesker som hater hvite så mye, at de kjemper for at norske jentebarn skal ligge blødende i en grøft med et opprevet underliv, etter å ha blitt gruppevoldtatt av en gjeng med negroider, innførte tanke-og ytringsforbudet mot et ord, som plutselig fikk negative konnotasjoner, med nordmenns økende personlige erfaringer av hva en "neger" gjorde.
  Du er virkelig avskyelig som kjemper for voldtekter, ran og drap vi kunne vært foruten.

  SvarSlett
 55. Til lysild:
  Igjen, jeg synes synd på deg som er så full av negativitet. Les innlegget ditt selv, og se hvor mye positiv og negativ utstråling du gir. Ditt problem her i livet er ikke andre "raser", ditt problem er deg selv.

  SvarSlett
 56. Denne sammenligningen mellom "den hvite manns ugjerninger og de svartes ugjerninger" er latterlig og den del av sossenes debatteknikk. Denne relativiseringen er en meget velbrukt måte å drive brønnpissing på. Jeg gir blaffen i om korsfarere eller slaveeiere har vært "slemme" mot negrene for 500 eller 800 år siden. Det jeg bryr meg om ,er Norge her og nå
  og Norges framtid. Denne framtiden er ikke særlig lys. Om 50 år er hele Norge et etnisk helvete med borgerkrig og etnisk rensing

  SvarSlett
 57. Byrde.?????
  Jeg tror ikke lysild har noen annen byrde enn den vi snart alle sammen må bære på, dvs det mulikulturelle helvete.
  Jeg har masse pent å si om negre. Det er bare så synd at det er så få rettskafne blant de vi importerer. De hyggelige negrene og muslimene er nok et annet sted.

  SvarSlett
 58. Til anonym:
  Hvis du leser hva lysild skriver, om at jeg er et "avskyelig menneske" og at jeg støtter "negroide voldtektsgjenger", så kanskje du forstår at jeg får inntrykk av at lysild har et problematisk følelsesliv. Lysild kjenner meg jo ikke. Grunnen til at jeg reagerer, er fordi lysild spotter Inga, som har hatt et dødsfall i familien, og det er ikke tiden å spotte et menneske på. Uansett om man misliker innvandring eller ikke. Det er ikke rettskaffent. Hvis man mener at ting er galt i samfunnet, og at folk, f.eks "negere" oppfører seg dårlig, så må man jo gå foran som gode eksempler selv, og ikke slenge drit til andre. Jeg er nordmann, og jeg respekterer rettskaffenhet, og jeg FORVENTER rettskaffenhet. Fra utlendinger OG fra nordmenn. Lysild slenger fornærmelser rundt seg som om det skulle vært noe positivt i det.

  SvarSlett
 59. Lysild er sinna. Jeg er sinna. Vi er mange som er sinna nå. Lysild bruker litt vel tøffe ord, men jeg forstår ham. Jeg tror vi alle har medfølelse med Thorkildsen. Det må ikke forhindre at vi sier henne noen sannhetens ord. Dette er tross alt en blogg som alle kan skrive i. Hvis hun kun skal ha hyggelige innlegg av sympatisører, så får hun nøye seg med Facebook og sperre alle unntatt sine venner og sympatisører ute

  SvarSlett
 60. Til Anonym:
  Du sa: "Denne sammenligningen mellom "den hvite manns ugjerninger og de svartes ugjerninger" er latterlig og den del av sossenes debatteknikk"

  Jeg er uenig. I denne sammenhengen er det relevant, fordi lysild får det til å høres ut som andre "raser" er mer voldelige. Og historien om "den hvite manns..." motbeviser dette. Det er ikke relevant for dagens situasjon i Oslo, men det er relevant i forbindelse med spørsmål om rase-kvaliteter.

  SvarSlett
 61. Det som er mer voldelig nå, er Oslo sammenlignet med byen for 20-30-40 år siden, og hvem begår det overveiende flertallet av forbrytelsene? Svar. De fremmedkulturelle dvs personer fra Somalia, Irak, Pakistan, Nord Afrika og en del øst Europere. For 40 år siden var Oslo et paradis, nesten uten gatevold. Du kan jo gjøre deg noen tanker om dette, hvis du gidder

  SvarSlett
 62. Til Anonym:
  Lysild er ikke bare sinna. Lysild er uforsiktig og korttenkt. Jeg er også stolt av å være norsk, jeg er stolt av norsk historie, jeg er stolt av at nordmenn kjempet for Finland mot kommunismen og russerne, og jeg er stolt over at Alta bataljon (nordmenn, samer, kvener) var den første avdeling som stoppet tysk fremrykking under 2vk, og derfor er jeg stolt av å være nordlending.

  Jeg registrerer at lysild har et problem med enkelte utlendinger i sør, men at snørrvalpen lysild skal kalle meg et "avskyelig menneske" bare fordi jeg sier at andre raser ikke er mer voldelige enn hvite, provoserer meg litt. Egentlig synes jeg også det er morsomt, og samtidig synes jeg synd på lysild. Lysild er ikke bare sint. Lysild er dum. Og det er det som er poenget mitt. De som referer til "negroide", "negere", og gjør andre forsøk på å skille rasene fra hverandre, er ofte dumme. De argumenterer ut i fra dumskap og respektløshet. Burde ikke lysild, som et et prakteksemplar av et hvitt menneske i egne øyne, heve seg over den slags? Unnskyld uttrykket, men hun oppfører seg som en liten "fitte" på dette forumet.

  SvarSlett
 63. Til Anonym:
  Angående Oslo: Ja, jeg er enig i det. Men det er fordi politikere i Oslo importerer mange av de verste utlendingene man finner. Men man skal ikke tro at alle som ikke er fra Norge er helt like.

  SvarSlett
 64. De som jobber systematisk for å ødelegge Norges framtid, kan umulig være mye stolte av sitt land og sin historie. Jeg vet ikke om du havner i denne kategorien, men for meg, ser det ut til at Thorkildsen er og hennes kollegaer bærer på et enormt selvhat, og gjørt alt for å gi nordmenn et etnisk helvete å bo i. Jeg bor i Oslo og ser faenskapet på nært hold hver jævla dag og jeg er faens forbannet på utviklingen. Jeg har sett venner og bekjente bli mishandlet, ranet og voldtatt. Så sier du kanskje at, "nordmenn er også voldelige og det betyr vel ikke noen hvilken rase eller religion den kriminelle har"
  Jo det betyr noe, fordi dette uvesenet er noe
  vi er skyld i selv og noe som kunne vært unngått med en hardere asyl og innvandringspolitikk

  SvarSlett
 65. Oslo er værst men krefsvulsten vokser og brer seg utover landet. Snart kommer den til "a cinema near you". Og er det ikke kriminalitet, så er det snylting. Parasittene eter oss snart inn til beinet, men når krybben er tom, da gnager hesten på bisselet og drømmer om havre. Men, det finnes ikke mere havre fordi alle innvandrerhestene som selv ikke har trukket plogen en eneste dag, har gomlet i seg alt

  SvarSlett
 66. Kondolerer med tapet av din bror Inga Marte.

  Det at gjerningsmannen var pakistaner provoserer meg enormt.Jeg vet at mange synes dette er feil,og jeg beklager.
  Jeg føler både sorg og hat.

  SvarSlett
 67. Til Anonym:
  Dette blir mitt siste innlegg, siden jeg må stikke. Takk for debatt så langt.
  Ja, jeg er enig i at innvandringspolitikken, som spesielt rammer Oslo, er en tragedie. Helt enig.
  Jeg er ENIG i at det spiller en stor rolle at gjerningsmennene er utenlandske og kommer fra en annen kultur og bakgrunn. Men jeg er sterkt UENIG i at det har noe med "rase" å gjøre. For det finnes mange dårlige nordmenn, og det finnes mange bra mennesker i andre land. Jeg er enig i at politikerne må skjerpe seg og se realitetene.
  Jeg er derimot jævli uenig i at lysild skal si at folk som ikke tror at vold er genetisk betinget, men snarere kulturelt betinget, er "avskyelige mennesker", bare fordi de (les: jeg) ikke vil dele folk inn i grupper som "negroide" osv. Eksempel: naboene våre har en afrikansk adoptivsønn, som oppfører seg nøyaktig som alle andre vanlige ungdommer i nabolaget. Han er ikke noe rasemessig belastet i det hele tatt. Hvis man/han derimot hadde vokst opp under harde kår i Afrika, så ville situasjonen vært anderledes.. det har med kultur å gjøre..
  Derfor er min tanke at lysild er en idiot, og idioter har ikke min sympati.

  Jeg stemmer ikke SV og kunne aldri tenke meg å gjøre det. Jeg ligger godt til høyre for dem.

  Men jeg vil ikke angripe Inga som person, for det synes jeg er uhøfflig, og jeg ville ikke stolt på lysild til å plukke opp skiten etter bikkja til den (norske) kriminelle narkomane naboen min.

  SvarSlett
 68. Er dette ditt siste innlegg? Lover du?

  SvarSlett
 69. Rase.
  Det er vel noe naivt å tro at hudfarge kun dreier seg om hudfarge. Rase, les hudfarge dreier seg også om nedarvede egenskaper og evner. Den hvite mann har oppnådd ting som negern bare kan drømme om. Negern er av naturen lat, og evner ikke å planlegge og tenke strategisk. Negern, vil i et arbeidsforhold ,kun tenke kortsiktig. Han vil jobbe til han har nok penger til å leve for en liten stund, også slutter han i jobben. Ord som disiplin, flid, oppriktighet, pliktfølelse, systematikk og selvoppoffrelse, er ukjente for negern. Negern er flere lysår unna den protestantiske arbeidsetikken som utgjør mye av grunnlaget for Europas framgang og storhet, (ta også med europere i Asia og Amerika). Negern ser på Europeernes framgang med misunnelse og han ser sin egen rases svakheter. Dette gjør nergern sinna, og det iboende barbariet som alle hominider bærer på, får sitt utløp i møtet med en overlegen vestlig sivilisasjon skapt av hvite. Rase er en merkelig ting. Vi ser på negern og tenker som så, at han ser jo nesten ut som oss. Han har 2 armer, 2 bein, et hode, en magesekk en tykktarm slik som oss, men han har mørk hud, litt rart hår (ser ut som en slags sopp) og store lepper. Det vi ikke ser er negerns iboende og medfødte personligshetstrekk. At disse personlighetstrekk kun dreier seg om individuelle forskjeller, er ikke sant. Negern bærer på millioner av år med påvirkning fra en spesiell del av verden. Å tro at denne påvirkning ikke skal gi seg utslag i en slags kollektiv bevissthet, er direkte naivt

  SvarSlett
 70. Kulturberikelse Inga??


  http://www.dagbladet.no/2009/06/19/nyheter/innenriks/skien/brann/6806855/

  SvarSlett
 71. Til forfatteren av forrige innlegg må jeg bare si;
  GRATULERER
  -med det som må være årets mest begeistrende, lavpannede, pseudo-intellektuelle vrøvl!
  hvordan får du det til??
  vi sitter en hel gjeng å ler av deg nå :D

  SvarSlett
 72. Muslimer er ikke en rase. P
  akistanere er heller ikke en rase.

  Bloggeier kjører selv harde ord og politiske utspill i denne bloggen, så hvorfor ikke finne seg i debatt om denne saken også?

  Lysild har fått rett, bloggeier kjører i debatter etter denne har på rasismesaken og hun kommer nok til å fortsette som før i innvandrings og "null-krav-til-utlendinger"-politikken.

  Trist at man ikke lærer og samtidig inntar en mer human politikk hvor verdens 41 millioner reelle flyktninger hjelpes i sitt nærmeste trygge område, for det er der utfordringene må løses (ikke ved å bruke flere titalls milliarder kroner på lykkejegere som kommer til Europa)

  SvarSlett
 73. Hadde slike mennesker som sitter og leker gode på norske menneskelivs bekostning, slike som Inga Marte THorkelsen, virkelig ment å gjøre godt for ikke-vestlige land, hadde de ikke sittet her på ræve med fet lønn, men gitt bort alle sine rikdommer, og kommet seg ned til de landene og jobbet der.
  Det gjør de ikke, dette viser i klarhet dobbeltmoralen og hykleriet til disse onde menneskene.

  SvarSlett
 74. Det er undrlig at ein slik bloggpost skal få slike kommentarar.

  SvarSlett
 75. Jeg har blitt overbevist. Etter å ha lest denne kommentarrekka er det ingen tvil om at det finnes et folkeslag som er mer hensynsløse, selvsentrerte, primitive og empatiløse enn alle andre; nemlig de hvite, etniske nordmenn. Også jeg som trodde jeg ikke kunne sjokkeres lenger. Skam dere! Dette er toppen av nedrighet!

  SvarSlett
 76. Vel, da har du ett valg, du kan pelle deg ut av Norge, og Europa som er bygget av hvite mennesker, så fort som mulig.
  Og så burde du dra til pakistan, for eksempel og leve der, eller til Gambia, for der er det så mye snillere og bedre mennesker.
  Lykke til på reisen, og vennligst ikke kom tilbake. (ps, ikke ta med deg noe av det vi hvite nordmenn har skapt av verdier, og du må selvfølgelig avvise all hjelp fra veldferdssystemet vårt også).

  SvarSlett
 77. Kjære Inga Marte. Hva skal slike som deg finne på når Muslimene er i flertall i Norge?

  SvarSlett
 78. Til Inga Marte. Hvorfor er du tilhenger av at bander md negroide skal komme til Norge og voldta norske jenter? Jeg forstår ikke at en feminist kan godta dette. Dette må vel kalles kynisk. Er det slik at du ikke tør å innrømme at du har tatt feil når det gjelder innvandringen?

  SvarSlett
 79. Så det er ikke bare de mørkhudete som skal kastes ut, men også de som har feil meninger? Jeg har bygd dette landet, skaper verdier i det, og får tilbake fra det for det jeg yter til fellesskapet. Hvilken rett mener du du har til å be meg "pelle meg ut av Norge"?

  SvarSlett
 80. Alle som bevisst støtter de negroide bandenes herjinger i landet, bør finne seg et annet land å bo i

  SvarSlett
 81. Hvor har åndshora Inga Marte Thorkildsen gjort av seg? Hun skriver ikke i sin egen blogg. Feig er hun. Hun sitter på Stortinget og mesker seg på det norske folks bekostning, mens hun lirer av seg sitt antirasist og kulturberikingssludder. Den største "kulturberikingen" norske kvinner kan bli utsatt for, er å bli voldtatt av en dyrisk muslimer. Er det dette du mener, Inga Marte? Jeg kan ikke tolke det på annen måte. Hun unnskylder negre og muslimer som voldtar, men norske menn er selvsagt noen svin når de vil ha delt foreldrerett.

  SvarSlett
 82. Er du stor nok til å innse hva du har gjort?

  SvarSlett
 83. H, du har ikke bygget en dritt, annet enn voldtekter, ran og drap.
  Landssvikere har ingenting her og gjøre, og som du selv sa, du hater ditt eget folk . Du har ingenting i Europa, eller Norge å gjøre, dra til afrika og lek multikult. Du får sikkert jobbe videre som hore for negrene der nede.

  SvarSlett
 84. Hei.

  Kondolerer. Jeg mener også at du har rett til å bli skjermet for denne motbøren. Det at denne saken kobles til rasisme og etnisitet har jeg aldri forstått. Jeg arbeider for kunstneriske og kulturelle verdier og synes det du gjør er bra. Om Norge har kapasitet til å ta imot alle innvandrere som ønsker å bo her og diverse integreringssaker er noe annet. Vi må skille mellom hjerterom og husrom, samt privatperson og offentlig person.

  Ta godt vare på deg selv!

  SvarSlett
 85. Du har bygget din politiske karriere på raseringen av en nasjons kulturelle, politiske og rasemessige identitet. Gratulere med godt utført nasjonsvandalisme. Du er ikke alene om dette, men siden dette er din blogg Inga Marte, så skal du få høre sannheten.

  SvarSlett
 86. Du kan ikke være mye feminist. Du driter i at norske kvinner voldtas av dyriske muslimer

  SvarSlett
 87. sannheten om "det fargerike fellesskapet"
  http://www.dagbladet.no/2009/07/09/nyheter/ran/vold/oslo/7128753/

  kan du lese denne artikkelen, dumme kjerring?
  Kan du ta inn over deg at du er med på å gjøre Norge til et etnisk helvete?

  SvarSlett
 88. BIG NEWS!!

  Går nå seriøse rykter på div forum om at dattera til Jens Stoltenberg skal ha blitt voldtatt
  media har lagt lokk på saken!!

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=563529

  "Fredag ble den 32 år gamle mannen fra Nord-Irak varetektsfengslet i fire uker, to av dem med brev- og besøksforbud. Han er siktet for det som fremstår som en svært brutal voldtekt av en 17 år gammel jente i forrige uke."

  SvarSlett
 89. Om dette med Stoltenberg er tillfelle så får han nå føle konsekvensen av gallskapen han har stelt istand!
  Trist at det skulle gå slik men når en er naiv og blind på en gang så går det galt til slutt.
  Den som er med på leken får smake steken lærte vi før!

  SvarSlett
 90. Negre er mer voldelige enn hvite. Dette har med rasemssige forhold å gjøre

  SvarSlett
 91. Inga Marte gir faen i sine egne landsmenn. Hun er så kynisk at hun uten å blunke, ofrer hele det norske folk for "multikulturalismens velsignelser"

  SvarSlett
 92. Bloggpaus??? Ganske lang pause, sier jeg.

  SvarSlett
 93. Knuller deg any day Inga! Du er sykt deilig!

  SvarSlett
 94. Hva med alle barnevernsbarna som har tatt livet av seg grunnet revet vekk fra sine foreldre? Du er en empatiløs maktsyk forkvaklet kvinne og jeg håper karmaen biter deg i ræva!

  SvarSlett
 95. jeg støtter lysild 100% Inga er prototype på idiot. Jeg har aldri hatt mer imot en norsk politiker enn henne. Hun er stokk dum. Og ja, jeg fremstår vel ikke som en rakettforsker akkurat nå jeg heller, men etter å ha lest om og fått innsyn i det korrumperte barnevernet ( jeg har studert med flere av dem, og jeg sier bare skrekk og gru) For mye makt er sjeldent bra, det er altfor mange i dette landet ( og verden forøvrig) som besitter makt og som enten misbruker den eller kaster den bort fordi de er for dumme til å håndtere den. INga er ingen idealist, hun er en #%! Og jeg håper at slike som henne får en %¤# i hodet. Og ja, innvandringspoltikken stinker. Forvaltningen stinker, det er en rangering av makt som aldri fører til noe godt. Hva har denne dama å komme med? BARE SVADA! Stink på deg.

  SvarSlett
 96. selvsagt finns det raser; hunderaser,katteraser menneskeraser. Det betyr ikke at det ikke er likeverd, eller så ble det messet rundt meg fra barnsben ; inni er vi alle like. Ja det er jo fint da, så da er alle snille da, tenkte jeg. Ha ha, nei.Tenk, ondskapen kravler rundt i samfunnet og ingen synes ville stoppe den. kommer noen hit og voldtar skal de ut av landet på første fly og dumpes i sahara ørkenen og JEG MENER DET. Har jeg forresten nevnt at jeg hater Inga mari? Å for et ubrukelig kvinnemenneske ( og jeg er kvinne selv så jeg vet hva jeg snakker om ;)), og det er så GODT å se at jeg ikke er alene om å mene det. Går det ikke ann å få gjort noe med disse imbesilene, fra storting til regjering til forvaltning ( det er sinnsykt mange stinkdyr der, fysj! 3 års utd, den simpleste utdanning i verden - og jeg har personlig erfaring for å si det sånn og jeg fikk toppkarakterer, sier det ikke dere noe da? Det burde jo skremme dere litt, for jeg er så langt fra ap lojal som jeg kan komme selv om ALLE lærer på høgskoler/universitet/forvaltnig/statsansatte er det, det var bare å jatte med det om man skulle komme noen vei, men hva jeg egentlig tenker om denne selvforherligende smørja dere såper dere inn med før dere går på jobb som noen lallende roboter det holder jeg selvagt fint kjft om!Meningsdiktatur i norge? Åja!Det beste er å ikke mene noe, har jeg forstått, så det er jo den nye sjargongen; å mene minst mulig så sant det ikke er pk. Jens stoltenberg, hvor er han? Lever han enda? Har ikke hørt noe fra han, de gjør jo INGENTING! Å jeg blir så arg over all denne dritten! Men det var godt å få ut..nå skal jeg sove søtt som ett lite barn!

  SvarSlett