mandag 10. mai 2010

Andreas til minne


I disse dager er det ett år siden stebroren min, Andreas Bull-Gundersen ble drept i København. Elisabeth, Andreas sin mamma, har bestemt seg for å opprette et minnefond for å bekjempe vold mot og blant barn og unge. I helga var det to arrangementer til minne om Andreas, en konsert på fredag og en minnestund med forskjellige innslag på lørdag. Det var sterkt å se så mange mennesker som ønska å vise sin solidaritet og respekt, og som ville bidra med det de kunne for å forhindre at andre skal gjennomgå det vi - og særlig Elisabeth - har gjennomgått. Hun har mista sitt eneste barn på grunn av meningsløs blind vold og manglende kompetanse ved Rigshospitalet i København. Livet blir aldri som før.

Hvis du vil gi ditt bidrag til fondet, kan du gå inn på hjemmesida og sette inn penger på kontoen du finner der. Der kan du også lese litt mer om det som skjedde, og kanskje bli inspirert til å gjøre ditt for å spre gode holdninger.

Andreas var veldig opptatt av ikke-vold, antirasisme og rettferdighet. Derfor er det i hans ånd at det blir oppretta et fond som skal videreføre hans engasjement.

2 kommentarer:

  1. Uff stakkars. Det er fælt at noen dør og spesielt blir revet vekk fra verden på den måten. Han virket som en ordentlig, kjekk og koselig gutt. Kondolerer så mye!

    SvarSlett