fredag 11. mars 2011

Full seier!

10 kommentarer:

 1. Det er viktig å feire sine seire, gratulerer så mye :-)

  Håper det inspirerer til fortsatt kamp, det kommer nok flere runder kjenner jeg oljeindustrien og dagens politiske Norge rett.

  Det er godt å se at min stemme ved forrige stortingsvalg har bidratt til noe fornuftig.

  SvarSlett
 2. Gratulerer!! :-)
  Nå håper vi dette ikke bare er spill for galleriet og en politisk finte (vi er skeptisk som følge av tidligere miljøhistorikk til denne regjering).

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg også over seieren så langt.
  Men den er dessverre bare midlertidig.

  De avgjørende slagene vil stå etter valget i 2013.

  Så det er fremdeles mye som gjenstår i kampen.

  Men la oss håpe på og arbeide for at havområdene utefor Lofoten, Senja og Vesterålen blir vernet i all fremtid!

  Vi er mange nordlendinger som er livredde for hva petroliumsvirksomhet utenfor kysten vår vil bety av ødeleggelser for fiskeriene, naturen og klimaet.

  SvarSlett
 4. Kampen fortsetter, det er i alle fall sikkert!
  Helst burde vi gjøre Lofoten til verdensarvområde. I mellomtida skal vi utrede nærmere hvordan vi kan støtte opp om de næringene som eksisterer her i dag. F.eks. fiskeri og reiseliv. I tillegg har vi endel andre ideer som vi utvikler i samarbeid med folk som bor der.

  Ha en super helg - etter hvert:-)

  Mvh
  Inga Marte

  SvarSlett
 5. Tilgi min kynisme, men jeg synes at "seieren" har en klar bismak av at man har måttet gi avkall på kanskje verre områder. F.eks åpnes det opp for oljeboring sør for Lofoten i Nordland V. Spredningsanalysene gjort i forbindelse med oppdateringen av det faglige grunnlaget for forvaltningsplanen Lofoten og Barentshavet viser at dette området hadde klart det verste scenariet. I tillegg utvides TFO-feltene - uten at det etter det jeg kjenner til har vært sendt ut på høring i forbindelse med TFO-runden 2011.Så: akkurat i forbindelse med Nordland VI, VII og Troms II har vi kanskje fått en midlertidig seier, men det snakkes forbausende lite om hva man har gitt fra seg.

  SvarSlett
 6. Inga Marte skrev: "Helst burde vi gjøre Lofoten til verdensarvområde. I mellomtida skal vi utrede nærmere hvordan vi kan støtte opp om de næringene som eksisterer her i dag. F.eks. fiskeri og reiseliv. I tillegg har vi endel andre ideer som vi utvikler i samarbeid med folk som bor der."

  -Hva da??? Bare løst prat, dette. Si det rett ut, du vil at Nord-Norge skal være en nasjonalpark. Fiskeri og turisme... Noen hurtigruteskip om sommeren med tyskere... Det skal man altså hele Nord-Norge leve av hele året? Er du klar over hvor lite turisme det er i Nord-Norge i forhold til f.eks. Oslo og Bergen? Og det er jo heller ikke lov å tenke stort og satse i Nord-Norge heller, ifølge SV. Alle skal altså være fiskere.. hehe. Et par tusen menn igjen i fantastiske Nord-Norge, mens resten er på Løkka... Fantastisk.

  SvarSlett
 7. SV har aldri hatt hodet på riktig plass når det kommer til det samfunnsøkonomiske, men det her overgår nesten alt. Det er en grunn til at partiet ditt blir mindre og mindre - når hele staben er fylt med slitsomme feminister som liksom skal fronte miljøsakene på en god måte (mitt tips; lær av Venstre!!!), så er det ikke rart folk får nok.

  Selv FRP fremstår gode samfunnsøkonomisk i forhold til dere, og da bør de røde alarmene for alvor begynne å lyse.

  SvarSlett
 8. Litt utenfor trådens emne, men likevel: Kan dere som jobber for å undergrave nasjonalstaten vennligst unngå å benytte det norske flagget. Det oppleves veldig forvirrende. Takk.

  SvarSlett