søndag 18. oktober 2009

Budsjettbaby

Vanskelig å forklare hvordan det føles å sitte en søndag morgen med skatte - og avgiftsopplegget i budsjettet, mens en liten baby sparker meg hardt i sida. Men jeg tror det er sunt. Det setter i alle fall saker og ting i perspektiv. Nå gleder jeg meg til å komme skikkelig i gang, og ta fatt for fullt som finanspolitisk talskvinne og nestleder i SV-gruppa. I desember (eller når det blir) kommer det uansett en liten gutt. Han har talent for fotball, tennis, karate og biljard, det kjenner jeg på ribbeina.

Husk å gi til TV-aksjonen!

3 kommentarer:

  1. Hei! Så hyggelig det høres ut med baby som sparker i magen, fint med noen som setter tingene i perspektiv, som du sier. Trodde en stund at du lå an til en statsrådsjobb, og var glad for det, men....morgendagen vil vise. Uansett kommer det helt sikkert nye muligheter for deg. Har sendt deg boka og forslag om møtetidspunkt på mail. Lykke til med finanser!

    SvarSlett
  2. JA det var hyggeleig. Men en ting jeg lurer litt på; er det ikke bedre å stanse flyktingestrømmen og hjelpe mennesker der de er? det er jo slik at man er best tilpasset det miljøet man er vokst opp i både kulturelt og fysiologisk. Når vi ser hvor mye problemer det er med fremmedkulturelle mennesker i vårt samfunn så kan jeg ikke forstå at ikke det å stanse strømmen og øke bistand må være den beste løsningen.

    SvarSlett
  3. Du har fantastisk mye å glede deg til, det kan jeg love deg :-). Hilsen permisjonsmamma, som gleder seg over å delta i kommunepolitikken med vesla på 2 mnd på slep.

    SvarSlett