onsdag 9. februar 2011

Securitas-bløffen

21. desember blogga jeg om Securitas-vekteren som ringte på og skulle teste røykvarslerne våre, og som plutselig ville selge oss boligalarmer. I dag er denne saken igjen aktuell, TV2 hjelper deg kan fortelle hvordan flere har vært utsatt for denne uakseptable atferden fra sikkerhetsselskapet. Nå er de meldt til Forbrukerombudet og jeg håper de får en skikkelig korreks.

Du kan lese mer om saken her.

5 kommentarer:

 1. Det er jo mye å ta tak i her. F.eks. de som står langs gatene, evt. på kjøpesentere/offentlige knutepunkter, og selger strøm/mobiltelefoner/kredittkort...
  Ingen vil at du skal ta med brosjyrer hjem og tenke over saken, alle vil du skal bestemme deg der og da. For 'tenkende' kunder er sikkert dårlig butikk. En særdeles frekk salgsmetode og stå å snakke i overskrifter, gå opp i ansiktet på forbipasserende som egentlig ikke ønsker noen ting.

  SvarSlett
 2. Hei.

  Securitas Direct har virkelig ikke benyttet en bra fremgangs måte. Men Kjære Inga Marthe, kan du endre det fra å stå "Securitas-vekteren" til at han var selger? Vektere brukes ikke til denne typen oppdrag og det er aldri moro å se at vekter tittelen svertes når det faktisk ikke er en vekter som har gjort det

  SvarSlett
 3. Vil si det samme som han over meg.. Jeg er selv vekter i Securitas, og har null og niks, NADA, med salg og gjøre :)

  SvarSlett
 4. Securitas og Securitas Direct er ikke samme selskap engang..

  SvarSlett
 5. Er selv vekter i securitas men verken jeg eller noen andre av mine vekterkoleger er selgere.

  Det finnes ingen vektere som selger boligalarmer,
  det finnes bare selgere.
  De grådige jævlene som ikler seg vekteruniform for og selge mer gjør noe som er i strid med norsk lov og bør anmeldes til politiet og selskapet umidelbart.

  Jeg og mine vekterkoleger liker svært dårlig og bli asosiert med dørselgere.
  Vekteruniformen er kun tillat å bære i aktiv vektertjeneste.
  http://www.lovdata.no/all/hl-20010105-001.html#8

  SvarSlett