torsdag 16. september 2010

Larvik


Skal på møte i Miljøverndepartementet om trafikksituasjonen i deler av Larvik, og fremme Vestfold SVs ønske om å lage en større tunnel enn man har planlagt fra Vegvesenets side. Deretter tar jeg toget nettopp til Larvik, hvor Vestfold SV skal ha representantskapsmøte. Spenstig og spennende tema for møtet, syns jeg:


"Sex, Sharia og kvinner i islamsk historie".

Innleder er forfatter Mariwan Halabjaee, "irakisk kurdistans Salman Rushdie". Halabjaee nytolker Koranen og er et yndet hatobjekt for fundamentalister.


I Larvik kommunestyre har vi gleden av å være representert ved en svært flott kvinne, nemlig Hiam al-Chirout. Hun har en veldig spennende bakgrunn, er tøff som få og ble kåret til Årets Innvandrerkvinne av Utrop. Heia deg!

2 kommentarer:

  1. Jeg skulle gjerne ha deltatt på dette. Men jeg har vellferdskonferansen her i Sande. Det er jo sånn at man ikke får gjort alt man vil. Hehe. Hiam er ei super dame. Helt enig med deg Inga Marte :-)

    SvarSlett
  2. "Sex, Sharia og kvinner i islamsk historie" Hva handlet dett om egentlig? Kan du skrive litt om budskapet til forfatteren?

    SvarSlett