fredag 10. september 2010

Strålende bursdagsfest

Starta dagen med møte med Folkets Strålevern, om elektromagnetisk stråling og behovet for en føre var-politikk. Særlig opptatt av tillatte grenseverdier for stråling fra mobilmaster pluss det faktum at mange skoler innstallerer trådløse nettverk i klasserom. Viktige innspill fra tøffe damer som sikkert er vant til å bli latterliggjort. Det skjedde med de som advarte mot tobakkssskader, de som advarte mot amalgam og de som advarte mot blyholdig bensin - bare for å nevne noe. Til slutt fikk de likevel rett.

Om ti min starter SVs landsstyremøte, om ny uføretrygd, barnevernets framtid m.m. Øverst på plakaten i dag står imidlertid feiring av partileder Kristin Halvorsen. Hun ble 50 år 2. september og fortjener noen heidundrandes taler. Kanskje våger noen til og med å gi en gave eller to. Må løpe!

P.S har du noen hilsener til Kristin, kom med dem.

6 kommentarer:

 1. Så feiringen av Kristin står øverst på plakaten. Isteden for å hylle og feire deres leder så er det kanskje lurt å først og fremst fokusere på saker nå som dere er nede i en historisk dyp bølgedal.

  SvarSlett
 2. Fantastisk å lese at en folkevalgt SVer tar temaet stråling og helse på alvor! Jeg er selv SVer gjennom mer en 20 år, og problemet med trådløse nettverk i skolene er den saken jeg de siste årene har vært aller mest opptatt av. Jeg har to barn som daglig utsettes for den helserisikoen de trådløse nettverkene på skolene deres representerer, og synes det er forstemmende at vi foreldre ikke har noe vi skal ha sagt med hensyn til hva våre barn utsettes for. Mitt inntrykk gjennom dialog med rektorer, Utdanningsetaten i Oslo etc er at økonomi prioriteres foran barnas helse. Så altså; Jeg håper SV "tar saken" og bidrar til at våre barn får et godt arbeidsmiljø på skolen!

  Mvh Lene Moland, Oslo

  SvarSlett
 3. Hei, Lene, takk for hilsen!
  Håper du kan ta saken til Oslo SV også, og få fram et trøkk lokalt. Ser at flere og flere engasjerer seg i dette, og skal snakke med våre folk i helse og utdanning.

  Til Anonym: Håper du finner noe hyggelig å holde på med i helga, så skal du se at livet blir litt lysere.

  God helg!

  Hilsen
  Inga Marte

  SvarSlett
 4. Karl Martin Torkildsen11. september 2010 kl. 12:40

  Jeg er selv far til to barn og håper at SV klarer å få trådløsenettverk ut av skolene før mine barn kommer i skolealder. Flere og Flere er opptatt av denne problematikken, og jeg tror at SV vil gjøre lurt i å ta tak i det folk er opptatt av. Jeg ønsker trygge oppvekstvilkår for mine barn.

  SvarSlett
 5. Hei Inga Marte
  Det er utrolig bra dersom SV tar fatt i problemstillingene rundt elektromagnetisk stråling og helse.
  Selv har vi nå opplevd å få plassert to basestasjoner 35 meter fra huset, i høyde med soverommene, pekende mot vårt hus. Og vi har ingen rettigheter i denne saken. Det finnes ingen klageinstanser.

  SvarSlett
 6. Jeg er godt fornøyd med mitt eget liv. Hva har forresten livet mitt med saken å gjøre?

  SvarSlett