torsdag 25. juni 2009

Sykkeltur i Vestfold


I dag og i morgen sykler bestevenninna mi og jeg halve Vestfold på langs. Vi er sykkelentusiaster og ekstremt solsultne, så dette blir knall. Hospiteringsuka mi fullføres først i august, fordi det passa sykehuset best (skal på fødeavdelinga og barsel, Sykehuset i Vestfold). Derfor får jeg et par dager nå hvor jeg kan utforske om fylket mitt er tilrettelagt for sykling, om strandsonen er tilgjengelig og om Vestfold er verdens beste sommerfylke! Ønsk oss god tur:-)

17 kommentarer:

 1. Hvorfor sykler du ikke på grønland, eller tøyen, inga marte thorkildsen. Det er jo der det er slik du ønsker at hele Norge skal bli.
  Kanskje du er heldit og blir beriket om du tar deg en tur dit, det fortjener du så inderlig vel Inga Marte Thorkildsen.

  SvarSlett
 2. God tur! :) Høres ut som en utrolig flott tur! (Enkelte andre kunne gjerne la være å kommentere i utide, synes jeg...)

  SvarSlett
 3. Du syns det ja, astrid? ja, jeg er enig. Jeg er drittlei av å måtte tvinges til å høre på slike grusomme, ondskapsfulle voldtektsimportører som Inga Marte Thokildsen og deg, som voldtar Norge med deres landssvik.
  Tv, radio media, svinger med pk-pisken, her skal det norske folket kues.

  SvarSlett
 4. Ønsker god tur Inga Marte. Til deg som skriver anonym gang på gang, og kommer med usaklig og usmaklige kommentarer, hvis du er moden nok, så kan du stille opp til ansikt til ansikt diskusjon, hvis ikke du vil gjøre det, så vil jeg anbefalle deg ta kontakt med psykiateriet der du bor. Nå er vi lei av din kommentarer.

  SvarSlett
 5. @Shahriyar

  Det er mange diskusjonsfora om innvandring og konsekvensene av den, men de som stemmer SV har stort sett tørket bort.

  Om IMT eller du tør vil jeg utfordre dere til å delta på f.eks. Aftenposten sitt debattforum.

  SvarSlett
 6. Sv-ere virker jo å være tilnærmet tilbakestående.
  "anonym" er ikke en person, idioter. "anonym" er et valg man kan bruke når man legger ut. Og dermed flere.
  Sier vel noe om iq-en på SViker-partiet.

  SvarSlett
 7. ANONYM

  Hvis du representerer flere slik du hevder, så mener jeg at vi har et sykt samfunn, men heldigvis er det bare noen få i dette landet som tenker som deg, derfor mener jeg at du kan ta kontakt med helse appratet for at du får forbyggings mulighet før det blir for seint!

  SvarSlett
 8. Det heter ikke "du", det heter dere.
  Det heter ikke "Psykateriet".
  Det heter ikke "anbefalle".
  Det heter ikke "deg som skriver anonym".
  Lett å se hvilken kvalitet som stemmer SVikepartiet.

  SvarSlett
 9. Du som ikke tørr å stå frem, og bruke demokratiske kanaller for å ytre din mening, det er du som mangler kvalitet. Du som sårer mennesker i sørg situasjon med usaklige kommentarer. Du som mangler respekt for menneskeheten, det er du som må sjekke kvaliteten din. Vi som vet hva Inga Marte står for, vi forsvarer henne mot sykopater som deg.

  SvarSlett
 10. http://www.nrk.no/nyheter/1.6567955
  15.04.2009

  "De siste tre årene har politiet i Oslo etterforsket 41 overfallsvoldtekter.

  Tallene viser at alle de 41 anmeldte voldtektene er begått av ikke-vestlige innvandrere."


  "Volds- og sedelighetsseksjonen i Oslo har ikke registrert noen overdfallsvoldtekter som involverer etnisk norske gjerningsmenn."

  Mvh
  Svein

  SvarSlett
 11. Jan-Tommy Kjølberg28. juni 2009 kl. 16:27

  En annen ting er at de samme kommentarene plopper opp om og om igjen uansett debatt. Når man bruker anonym så er det et valg, men et feigt et sådann.

  Innvandringspolitikk ser ut til å engasjere mange, men man viser liten eller ingen debattskikk ved å ta slikt i en tråd om sykling og sommerpraksis i Vestfold.

  Dog, så er det ikke vanskelig å forstå at folk er ute etter å ta Inga Marte Thorkildsen så fort en kommentarmulighet byr seg.

  Tenk om de samme menneskene kunne vist omtanke og sett litt lenger enn sin egen navle. Dèt hadde virkelig vært noe.

  SvarSlett
 12. Inga Marte Thorlkildsen koser seg på sykkeltur.
  Broren hennes ligger og råtner i jorda.
  Norske jenter kan ikke gå ut alene om kvelden på Oslo øst.
  Norske ofre har fått sine liv ødelagt-
  Inga koser seg på sykkeltur. Og fortsetter sin kamp for å ødelegge norske jenters liv.

  SvarSlett
 13. TIL Anonym!
  Jeg har tatt saken på egen hånd og leverte dine komentarer til en sykolog som jeg kjenner, utfalle var slik HOLD DEG FAST: Vedkommende har behov for markering, egoist, usosialt, muligens lider av en sykdom som heter rasisme, han har potensil for å utøve vold mot andre, litt sykopat. Holder ved anbefalingen min ta en tur til legen din. Jeg skal ikke svare deg mer for respekt for Inga Martes blogg lesere.

  SvarSlett
 14. Merkelig sykolog du har, som ikke en gang klarer å fortelle deg hvordan man skriver -"sykolog".

  Husker du den gode gamle kommunist-tiden i Sojvet, da slike som du og Inga hadde det bra?
  Da stilte de også diagnoser på politiske dissidenter. Og satte dem inne på galehus/henrettet/torturerte dem.100 Millioner slaktet slike folk som dere, som gjorde slike ting. Det var gode tider for slike som dere det.
  Hvor har du "diagnosen" "rasisme" fra, definer, og kom med henvisning på at det medfører riktighet at det finnes en slik medisinsk term.

  Er du en av de kurderne Inga Marte Thorkildsen er så glad i? Og som hun vil hjelpe til å gruppevoldta uskyldige norske jentebarn. Du får trøste henne da. Hun vil jo ha masse fremmede, mørke menn inn i landet. Har nok noe med hennes seksuelle legning å gjøre? Kan det være Xenofili?

  SvarSlett
 15. jeg har hørt rykter om at du er tiltenkt en mulig regjeringspost.
  Dette må selvsagt aldri skje, og da tenker jeg ikke på at jeg ikke stemmer sv selv, men på at du faktisk er et utjevningsmandat ( for hvilken gang) , hvilket jo må bety at det norske folk ikke vil se deg i regjering.
  Og så opptatt som sv er av demokrati regner jeg med at du har vett nok til å respektere dette og avslår ethvert slikt udemokratisk forslag, om det mot formodning skulle dukke opp.

  Ellers ønsker jeg deg en god sykkeltur..og måtte andre ting i livet gå din vei..

  SvarSlett
 16. IZLAM ER FAZICME!


  ULRIKKE

  SvarSlett