tirsdag 1. september 2009

Konkurranse!

I dag skal partiene konkurrere om å være best på kildesortering. Sist vi ble utfordra til miljøkonkurranse (sett bort fra Erik Solheims heltemodige innsats med saksa i helga), vant vi klart. Den gangen var det Miljøagentene som utfordra oss, og vinner ble kåra på Verdens Miljødag. I dag utfordres vi på kunnskaper om kildesortering, i forbindelse med at nettstedet www.sortere.no lanseres. Vi er like sugne på å vinne denne gangen!

Sjekk ut det nye nettstedet, masse nyttig info der.

Skal også i debatt i ettermiddag på NRK Vestfold om allemannsretten, mot Frp. De går for frislipp i strandsonen. For folk flest, du liksom.

2 kommentarer:

  1. For folk flest; nei til at de rike skal betale skatt, ja til oljeborring over alt, ja til eu, nei til abort, nei til likestillingsombudet, nei til ekteskapsloven etc.. Håpløst!

    SvarSlett
  2. Hmm.. jeg synes at selv om dere vant valget så kan dere være litt ydmyke med tanke på at valgsystemet vant for dere. De fleste som puttet stemmesedler oppi en urne, stemte ikke rødgrønt. Jeg vet vi alle har godkjent det valgsystemet som er, og mener ikke å si dere ikke "fortjener" å være i regjering. Men jeg blir mektig provosert når regeringsmedlemer sier folk flest stemte på oss. Flertallet gjorde jo ikke det! Det er jo en regelrett løgn å si at folk flest stemte på dere. Ved neste vag har denne regjering sittet i regjering i år UTEN reelt flertall bak seg, da er dere jo ikke folkets regjering i det hele tatt. Mere systemets regjering.

    Jeg vet du ikkke har sagt det i dette innlegget, men jeg har hørt både stoltenberg og halvorsen si det flere ganger.

    Hilsen høyre velger

    SvarSlett