torsdag 12. februar 2009

Hijab & fotball

Hei, og takk til alle dere som deltar i hijab-debatten! Og ikke minst: Takk for at dere er så saklige. Jeg skal kommentere flere av innleggene når jeg får litt tid, men i dag har jeg vært i debatt om klimakvoteloven i Stortinget. Den og diverse andre møter tok hele dagen min, beklager dette. Og nå prioriterer jeg faktisk å løpe for å møte en god venninne, vi skal noe så politisk ukorrekt som å stikke innom Oslo Fashion Week... I mellomtida kan dere lese om en utstilling som åpner på søndag, og som Vålerenga mot rasisme er med på. God lesning - og fortsett debatten. Gjerne også om at vi må få se viktige fotballkamper gratis. Grattis, drillos!

P.S. Jeg fikk Madonna-billett!!!!! (Ikkeno snusk, fikk kjøpt av kollega).

3 kommentarer:

 1. Og DER ble Vålerenga islamistenes favorittlag i Norge.

  SvarSlett
 2. Hei, jeg mener at man kan dele denne diskusjonen to.
  1. Skal politiuniformen være religionnøytral? Jeg mener ja, fordi det ikke skal være tvil om at det er Norges lover som blir håndhevet og ikke religiøse lover, og man er politi som representant for staten.
  2. Er hijaben et religiøst symbol i en hver sammenheng? I utgangspunktet vil jeg tro at det er det, men et skaut oppfattes ikke som en hijab, den må knyttes på en spesiell måte for at det religiøse symbolet blir synlig.

  Jeg synes at politiet har kommet til et godt komprimiss, når de har valgt å se på løsninger hvor man kan velge å "skjule håret" på en lite synlig måte. Altså blir det ingen religiøs hijab, samtidig som det gjør det mulig for hijabbrukere å være i politiet.

  SvarSlett
 3. Grattis med flott blogg, skal anbefale den på mine blogger)

  Klem til deg, du gjør en god jobb..

  Vh Geir

  SvarSlett