torsdag 19. februar 2009

Oljesyk

Blæh! Fortsatt syk. Jobber litt innimellom, har frister på markaloven i dag og forbereder duell i Harstad om oljeboring (mot Høyre) på tirsdag. Irriterer meg fortsatt over LO-topp Silåmo i Nordland, som mener at rikspolitikere bør holde seg unna oljedebatten i Nord. Vel og merke hvis vi er imot olje i Lofoten. Er vi for, er vi hjertelig velkomne! Og særlig hvis vi heter Econ eller Oljeindustriens Landsforening og har med oss vanvittige løfter om vekst, bare oljeindustrien slipper til i det de kaller LOVE (Lofoten og Vesterålen). La forresten nylig merke til at StatoilHydro skal ha infomøte i Ballstad i Lofoten, under overskriften: ”Heia Ballstad!” På plakaten kunne vi lese følgende: ”Informasjon ved representant fra StatoilHydro om risiko og muligheter ved oljeboring. Det blir ingen debatt etter informasjonen”. Så det, så.

4 kommentarer:

 1. Du og Mali syns sikkert det er fint å komme på ferie i Nord-Norge. Ååh, så fint det er i Lofoten! Å, så fint det er i Svolvær! Å, så fint det er på Sørøya i Finnmark! Men så flytt hit da! Det er interessant hvordan jenter i SV og SP er de første til å flytte fra "1andet". Det er så ironisk å se disse "Stogg Urbanismen!!!"-klistremerkene på Grunerøkka... Det er knapt jenter igjen på landet i Nord-Norge.
  Hva i hel... skal ungdommer gjøre på disse stedene når dere kjemper for at alt skal bli naturreservater? Men det er jo flott å dra dit på ferie, det sier jo Mali, i sin blogg.

  SvarSlett
 2. Lofoten og Vesterålen står for meg som nåtidens viktigste "slagmarker" i en NASJONAL kamp mot Norges oljeavhengighet.. Derfor skal vi selvsagt bry oss, om man er fra finnmark eller fredrikstad!

  Selv er jeg fra Sørlandet, hvor trusselen om oljeleting i Skagerak stadig henger over oss. EN kamp for et oljefritt Lofoten, er samtidig en kamp for et oljefritt Skagerak... Jeg lurer på hvordan folk hadde reagert hvis det ble funnet olje i Oslofjorden? Et uhell - og bademulighetene på Huk blir borte... hmmmm?

  SvarSlett
 3. Hei!
  Det møtet i Harstad, når er det? Og kan jeg komme?:)
  Hilsen Marita (SUer fra Narvik)

  SvarSlett
 4. Hei, Marita, klart du kan!
  Stedet er Høyskolen kl. 18.30. Velkommen!

  Inga Marte

  SvarSlett