mandag 23. mars 2009

Ansvarlig politimester


En liten hyllest til politimester Benedicte Bjørnland i Vestfold. I kveld skal hun fortelle kommunestyret i Horten hva de kan gjøre for å forebygge voldtekt. Hun har vært i mange kommunestyrer i fylket mitt, og planlegger å besøke alle. Nettopp sånn bør det gjøres! Lokalpolitikk er nemlig i høyeste grad kriminalpolitikk. Skjenkepolitikken, informasjon i skolene, ansvarliggjøring av foreldre, hjelp til utsatte barn, gode helsetilbud på skolene - og gode holdninger, alt dette er det viktig at kommunepolitikere bidrar til. I tillegg til belysning, innsyn i parker osv. Jeg skal være flue på veggen i kommunestyresalen. Gleder meg til å høre responsen fra politikerne.

4 kommentarer:

 1. Enda en gang har ei norsk jente fått livet ødelagt av en asylsøker, som har avslag og dermed skulle vært sendt til helvete ut av landet eller sittet innesperret. DU og andre idioter som deg er personlig ansvarlig for samtlige av overfallsvoldtektene som de "fremmedkulturelle" står bak. Så at de siste 3 årene har det vært annmeldt 49 overfallsvoldtekter i Oslo, samtlige med en stakkars innvandrer som gjerningsmann. Hvorfor er det rasistisk og usakkelig å bruke dette som arrgument for å stoppe innvandringen???..det er vel egentlig synd på disse gjerningsmennene...det er vel det norske samfunnet som er skyld i at dette pakket har blitt sånn..de bør vel få ei formue i erstattning for at vi har gjort dem slik. Jeg leste tidligere at du stod din bror nært, og da antar jeg at han han var like blåst i hodet som deg selv. Hvis det var tilfellet er det egentlig ikke noe tap for sammfunnet at han er dæu:)

  SvarSlett
 2. Hei. Først la meg bare si kondolerer for tapet av broren din. Det var jeg som la inn en stygg kommentar her tidligere i dag. Jeg vil be om unnskyldning for det jeg skrev. Den kommentaren ble lagt inn i sinne etter at jeg leste om en ny sak i Oslo. Vet det er helt forkastelig å skrive noe sånt, men hender dessverre sånt når man blir sint. Unnskyld.

  SvarSlett
 3. takk kjære martha for att du legger til rette for att illegale innvandrere kan voldta fritt i norge.
  litt drap og ugreie for en nok tåle,bare norge blir berike med deg og den ekstreme venstresidens velsignelse.

  SvarSlett
 4. sv,mertha og dine like sinnede,hat 90% annsvar for alle voldtekter og drap i norge,takk sv.

  SvarSlett