mandag 30. mars 2009

Markaloven avgitt!

Da er markaloven avgitt. Stort oppmøte i vandrehallen, med organisasjoner som representerer flere tusen medlemmer. Vi fikk blomster, ferskt vann fra Østmarka, drikkekopper i tre m.m. Erik Sture Larre, "markagrensas far", kom også. Han har jobba for markaloven siden 1945! I morgen fyller han forøvrig 95 år - gratulerer:-)

Noen ganger er det ekstra stas å være folkevalgt. Når vi gjør vedtak som folk kan se tilbake på om 50-100 år og si: "Jammen var det bra at politikerne tok ansvar for at vår generasjon skulle få glede av Marka" - da er det moro. Hadde det vært opp til Frp og Høyre, ville vi i stedet fortsatt oppleve en bit for bit-nedbygging av Marka. Også i denne saken ser vi skillet mellom høyre - og venstresida i norsk politikk.

P.S I kveld møter jeg ungdommer fra Bjølsen skole i Tryvann, sammen med Snowboardforbundet. Vi skal lære å stå snowboard (de kan det garantert bedre enn meg!), og snakke om hvorfor det er viktig å få Oslo-ungdom ut i naturen og lære å mestre noe de kanskje ikke trodde at de kunne. Jeg gleder meg!

1 kommentar:

  1. Gratulerer både til deg og gubben som har holdt på siden jeg brukte bleier :-)

    Og for de andre partiene som stilte seg bak.

    SvarSlett